Merinould

68 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 68 produkter

Merinould bruges til mange forskellige ting

Det meget populære uld bliver brugt af alverdens forskellige mærker, fra Mols og FUSION til Helly Hansen og Buff samt mange andre. Ulden bliver også brugt til at lave meget forskelligt tøj. Det kan være alt fra dejlig varme og behagelige handsker, du kan betjene en touchscreen med, til halsedisser og lækkert skiundertøj. Udover handsker, halsedisser og skiundertøj, bruges Merinould også til huer, T-shirts og vandrestrømper. Gå ikke glip af dine produkter med vidundermaterialet Merinould i – køb dem hos SPORT 24.

Merinouldens historie

Merinould er et naturligt uldprodukt, der kommer fra merinofåret. Merinofåret er verdens mest talrige fårerace, der stammer fra Spanien og mest almindelig i Australien, Sydafrika og Sydamerika. I forhold til almindelig uld er merinouldet blødere og tyndere. Faktisk ligger den gennemsnitlige fibertykkelse på omkring 0,02 millimeter. Merinould er også temperaturregulerende, varmer i våd tilstand og optager ikke svedlugt, hvilket er de features ved ulden der gør den perfekt til mange forskellige former for tøj.

Dyrk glæden ude i det fri med merinould

Generelt er uld et fantastisk materiale, da det udover at give varme til den der bærer det, også har enormt mange egenskaber der kommer blandt andet friluftsmennesket til gode. Specielt er merinould et fortrukket materiale til outdoor-folket grundet tre af dens super egenskaber:

  • Ulden kan bæres i lang tid, uden at den begynder at lugte af sved
  • Ulden varmer selv når det er vådt
  • Ulden er fantastisk til at absorbere fugt fra din krop.

Disse tre egenskaber gavner bestemt også dig, når du skal pakke til turen på ski, sommer vandring eller hvad du nu skal. Du slipper nemlig for at pakke ekstra meget tøj, da du kan bruge det tøj som er lavet af merinould flere gange, uden det lugter svedigt eller brugt. Prøv det på egen krop – skynd dig at købe det hos SPORT 24.

Få nemt fat i vidundermaterialet merinould hos SPORT 24

Hos SPORT 24 bestræber vi os altid på at give dig så meget tryghed som muligt, når du køber hos os. Derfor giver vi dig altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder uanset, om du køber i vores fysiske butikker eller om du handler på vores webshop. Vi sørger også for en lynhurtig afsendelse af din bestilling indenfor 1-2 hverdage. Så skynd dig at få købt dine varer lavet i merinould allerede i dag.

Tjek også vores klubmedlemskab ud, hvor du får enormt mange gode fordele.

Gratis levering som klubmedlem

Få blandt andet dine produkter med merinould leveret gratis, eller gratis returneret til webshoppen, som klubmedlem i SPORT 24. En anden fordel er de attraktive kataloger, som vi sender ud til dig før alle andre. På den måde får du alle de gode tilbud som en af de første. Det er blot nogle af de mange fordele du kan få som klubmedlem. Gå ikke glip af de mange fordele og bliv både hurtigt, nemt og gratis medlem i dag. Skynd dig ind og opret dig gratis som klubmedlem.

Se hele vores udvalg af uldsokker.