Medlemsbetingelser - SPORT 24 VIP kundeklub

Nedenstående medlemsbetingelser gælder for alle VIP kunder, der handler i vores SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikker eller online på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK. Disse medlemsbetingelser accepteres af VIP kunden i forbindelse med enten opdatering af VIP konto information eller ved oprettelse af VIP konto. Medlemsbetingelserne opdateres løbende og vil til enhver tid være tilgængelige, når du logger ind på din VIP konto.

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 ved tvivl eller spørgsmål.

GENERELLE RETNINGSLINJER FOR MEDLEMSSKAB

Det er gratis at være medlem af SPORT 24 VIP kundeklub. Kundeklubben er forbeholdt privatpersoner. Du skal være fyldt 18 år for at kunne få lov til at oprette en VIP konto hos SPORT 24.

DINE FORDELE SOM VIP KUNDE

Et vigtigt element i SPORT 24 VIP kundeklub er at give vores loyale kunder nogle særlige fordele, når de handler hos os.

Når du opretter dig som VIP kunde, får du følgende fordele:

Mulighed for fri fragt ved online-køb på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK

Altid gratis returfragt ved køb på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK

Du optjener bonus, både når du handler i de fysiske SPORT 24 og SPORT 24 OOUTLET butikker og online på www.sport24.dk og www.sport24outlet.dk

Når du som VIP kunde handler på SPORT24.DK eller SPORT24OUTLET.DK, får du helt automatisk registreret din bonus, hvis blot du husker at indtaste dit mobilnummer (= dit medlemsnummer) eller den e-mail, der er knyttet til kontoen. Dette gør du i forbindelse med, at du udfylder faktureringsoplysningerne, lige inden du går videre til at vælge leveringsform og efterfølgende betale og gennemføre dit køb.

Bemærk: Du kan naturligvis også logge ind på din VIP konto først og dermed komme hurtigere igennem fakturering på shoppen. Her får du naturligvis også bonus registreret.

Du logger ind øverst på forsiden af SPORT24.DK. Dit medlemsnummer er dit mobilnummer. Du får blot tilsendt en ny adgangskode, hvis du har glemt den gamle.

Du kan få registreret hele din families køb på samme medlemsnummer (dit medlemsnummer er dit mobilnummer).
Du får store rabatter på helt nye varer til VIP events ude i vores lokale butikker.
Du får invitationer til eksklusive events.
Du får vores attraktive katalog før alle andre og kan dermed komme først til de gode tilbud.
Du kan deltage i VIP konkurrencer med flotte præmier.

OPRETTELSE AF VIP KONTO / OPDATERING AF VIP KONTO INFORMATIONER

Hvilke informationer beder vi om i forbindelse med ”OPRET VIP KONTO” og opdatering af VIP konto informationer?

Vi beder om navn, efternavn, postnummer, by, e-mail, mobilnummer, fødselsdato og køn. Du kan altid rette dine date ved at logge ind på din VIP konto.

E-mail

Din e-mail er vigtig for os, da vi skal sikre, at vi sender eventuelle bonus-gavekort til en e-mail, som du regelmæssigt tjekker. Vi gør din bonus op pr. 31. december i henhold til gældende satser og udsender bonus-gavekortet medio marts det efterfølgende år. SPORT 24 VIP genererer også i perioder gavekort til VIP kunderne i forbindelse med kampagner. Så sørg derfor altid for at holde dine VIP konto informationer opdaterede.

Vi sikrer, at du får invitationer til VIP aftener fra den butik, der er tættest på dig. På de lokale SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikkers VIP aftener er der store rabatter at opnå på helt nye varer. Det sker ca. 4 gange om året.

Du bliver automatisk tilmeldt VIP tilbud og nyhedsmails fra SPORT24.DK ved oprettelse af en VIP konto.

Du kan til enhver tid framelde nyhedsmails og -SMSer.

Mobilnummer

Dit mobilnummer er dit medlemsnummer. På den måde har vi gjort det utrolig enkelt for dig at få bonus på dine køb. Du er fri for at huske et plastic-medlemskort, og alle i din familie kan anvende medlemsnummeret (mobilnummeret), når de står ved kassen og skal have registreret købet på VIP kontoen eller handler på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK.

Fødselsdato

Vi beder om din fødselsdato, fordi vi i nær fremtid påtænker at sende alle vores VIP kunder en fødselsdagsgave. Derudover er din fødselsdato også med til at give os et fingerpeg om, hvilke typer VIP arrangementer du finder attraktive.

Køn

Når du angiver dit køn, har vi bedre mulighed for i fremtiden at sende dig mere relevante tilbud. Vi vil gerne sikre, at du opfatter vores tilbud aktuelle og målrettet dig.

OPDATERING AF VIP KUNDE

Hvor ofte anbefaler vi dig at opdatere dine VIP konto informationer?

Det er en god idé at opdatere dine VIP konto informationer jævnligt for at sikre, at du benytter alle de fordele, som vi giver dig. Hvis du skifter bopæl, e-mail-adresse, mobilnummer, o.lign., er det vigtigt for dig at gå ind på din VIP konto og opdatere dine informationer.

BONUS

SPORT 24 giver en bonus til dig, når du handler som VIP kunde.

Du optjener løbende bonus og får udbetalt et gavekort ud fra, hvor meget du har handlet for på årsbasis.

Du kan samle hele familiens køb på samme bonuskonto (VIP konto)

Hos SPORT 24 VIP kan du lægge et ubegrænset antal familiemedlemmer på din VIP Konto. I skal blot huske at angive samme medlemsnummer (mobilnummer), når I handler som VIP kunder.

Hvad gør man, hvis et familiemedlem gerne vil have sin egen VIP konto?

I det tilfælde skal familiemedlemmet oprette sin egen VIP konto. Familiemedlemmet kan ikke trække tidligere bonus fra anden konto over på sin nye konto.

BONUSOPTJENING

Hvordan optjener du bonus i butikken?

Som medlem af SPORT 24 VIP optjener du bonus på dine køb, hvis du blot husker at oplyse dit medlemsnummer (dit mobilnummer er dit medlemsnummer).

Hvordan optjener du bonus, når du køber online på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK?

Når du som VIP kunde handler på SPORT24.DK eller SPORT24OUTLET.DK får du helt automatisk registreret din bonus, hvis blot du husker at indtaste dit mobilnummer (medlemsnummer) eller den e-mail, der er knyttet til kontoen. Dette gør du i forbindelse med at du udfylder faktureringsoplysningerne inden du går videre til at vælge leveringsform og efterfølgende betale og gennemfører dit køb.

Hvis du ikke har meldt dig ind i SPORT 24 VIP, kan du oprette en VIP KONTO nemt og hurtigt. Øverst på www.sport24.dk vælger du ”VIP kundeklub” og klikker på ”OPRET GRATIS VIP KONTO”.

BONUS REGISTRERING PÅ DIN BONUSSALDO

Hvornår registreres din bonus på din bonussaldo?

I butikken

Hvis du oplyser dit mobilnummer, når du betaler ved kassen i en af vores fysiske butikker, vil din bonussaldo vil være opdateret næste dag, da butikken har en datakørsel om natten, der opdaterer din bonussaldo.

Online handel på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK

Du kan altid forvente, at din bonussaldo på online køb vil blive vist, den dag vi sender varerne af sted til dig.

BONUSTRIN

Hvad får du i bonus?

SPORT 24 VIP har opsat nogle bonustrin, som du kan opnå, når du handler hos os.

Du kan få alle dine familiemedlemmer på din VIP konto og på den måde hurtigt se din bonus vokse. På årsbasis vil du hurtigt optjene bonus til et gavekort fra SPORT 24 VIP, hvis I blot husker at få jeres køb registreret som VIP køb i butikken og på vores online webshops.

Bonustrinnene er som følger:

Der udstedes et gavekort på:

5 % hvis du har købt varer for mellem 2.500 – 5.000 DKK
7,5 % hvis du har købt varer for mellem 5.001 – 7.500 DKK
10 % hvis du har købt varer for mellem 7.501 – 14.999 DKK
12 % hvis du har købt varer for over 15.000 DKK

Eksempel: Har din husstand købt varer for samlet 8.000 DKK, så modtager du et gavekort på 800 DKK ved bonusudbetaling.

BONUSUDBETALING

Hvordan får du din bonus udbetalt?

Du optjener bonus fra den 1. januar til den 31. december. Din bonus bliver udbetalt i midten af marts hvert år på et gavekort, som bliver sendt til dig pr. e-mail. Det er derfor vigtigt, at du angiver en e-mail adresse, som du tjekker regelmæssigt. Gavekortet kan bruges til køb af varer i ALLE

SPORT 24 og SPORT24OUTLET butikker eller online på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK.

BONUSBERETTIGEDE KØB

Hvornår er et køb bonusberettiget?

Alle køb er bonusberettigede; husk blot at få registreret dit køb på din VIP konto i forbindelse med handlen.

Der skelnes ikke mellem køb af nedsatte varer og varer til normalpris.

Dine bonusberettigede køb gemmes i 36 måneder. Det betyder, at informationerne fortsat findes, selv om du har mistet din kvittering. Eksempelvis hvis oplysningerne skal bruges til forsikringsformål.

BONUS PÅ KØB MED GAVEKORT

Er der bonus på gavekort?

Ved SPORT 24 gavekort er det den, som indløser gavekortet, der optjener bonus. Dette skal du være opmærksom på, hvis du giver et SPORT 24 gavekort til en anden person.

PERSONOPLYSNINGER

SPORT24.DK er underlagt den danske persondatalov, og enhver transaktion mellem kunde og online shop sker under iagttagelse af persondataloven. SPORT24.DK er jf. persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på https://www.sport24.dk/ og https://www.sport24outlet.dk.

Ved køb på SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK accepterer du vores politik om beskyttelse af personoplysninger.

I forbindelse med online handel indsamler vi forskellige oplysninger om dig gennem enten cookies (se separat afsnit), eller gennem registrering af diverse oplysninger fra dig inde på shoppen. Vi har udarbejdet en række retningslinjer vedr. indsamling af personlige oplysninger, som du kan læse i næste afsnit.

Retningslinjer for indsamling af personlige oplysninger

SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK beder generelt kun om personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du ønsker at tilmelde dig nyhedsbreve, konkurrencer eller andre tjenester. Personlige oplysninger indsamlet af SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK begrænser sig primært til e-mailadresse, navn, adresse, køn, og alder, men kan også indeholde andre oplysninger som f.eks. interesser m.m.

Ved køb på hjemmesiderne udbeder SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK sig kundens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, som er nødvendige for at effektuere og behandle ordren.

Vi giver dig mulighed for at modtage nyheder, tilbud og anden information fra SPORT 24. Dette kræver blot, at du vælger at blive optaget på vores mailingliste. Du kan til enhver tid og uden omkostninger til- og afmelde dig vores mailingliste.

SPORT 24 gemmer ikke navne og e-mailadresser på brugere, der har afmeldt tjenester eller har deltaget i eksempelvis konkurrencer.

Når du besøger SPORT24.DK og SPORT24OUTLET.DK, accepterer du gældende retningslinjer.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Det er vigtigt for SPORT 24, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata er begrænset til betroede medarbejdere hos SPORT 24, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om oplysninger om vore brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder. Betaling foregår altid igennem en SSL forbindelse, og vi gemmer ikke kortoplysninger.


Personoplysninger

I VIP kundeklubben indsamler og gemmer vi en række forskellige oplysninger, med det primære formål at optimere din købsoplevelse og sikre så relevant markedsføring som muligt. Vi behandler følgende:

Dine aktiviteter på SPORT24.dk og SPORT24OUTLET.DK og din brug af vores nyhedsbreve. Oplysningerne hjælper os til at udvikle samt målrette vores kommunikation, produkter, nyheder, tilbud, tips, services og fordele, så de matcher dig og dine interesser. Oplysningerne bruges desuden til digital markedsføring herunder Google Adwords, samt til annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram og lignende medier.


Brug af adfærdsmæssig data til at sikre relevant indhold

SPORT 24 anvender tredjepartsprogrammet Raptor Smart Advisor (RSA). RSA udvikles og drives af virksomheden Raptor Services A/S. RSA indsamler og behandler adfærdsdata, når du besøger og handler med SPORT 24. Samarbejdet betyder at data, der bliver dannet på vores website bliver bearbejdet, således at indholdsmæssig relevans sikres for dig på såvel website som i nyhedsbreve. De indsamlede og bearbejdede data bliver ikke videregivet eller solgt på nogen måde. Al data er sikret mod uautoriseret adgang, og behandles i overensstemmelse med Dansk lovgivning.

Ændring af retningslinjer for indsamling af personlige oplysninger

Den hurtige udvikling af internettet kan gøre ændringer i vores behandling af private oplysninger nødvendige. SPORT 24 forbeholder sig derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjerne i nærværende dokument. Når vi gør det, retter vi også datoen for 'sidst opdateret' nederst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver SPORT 24 dig besked ved at anbringe en meddelelse på en fremtrædende plads på SPORT24.DK.

Ændring eller sletning af personlige data

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din e-mail adresse, eller hvis du ikke længere ønsker at bruge de tjenester, som du har tilmeldt dig på SPORT24.DK, er det muligt at opdatere eller slette dine personlige oplysninger ved enten at logge ind på din konto eller sende en mail til kundeservice@sport24.dk.

MARKEDSFØRING

Som medlem af SPORT 24 VIP giver du os ret til at anvende dine personlige informationer til markedsføring af sportsudstyr og tøj samt andre varer indenfor SPORT 24’s sortiment til dig. Ved din accept af medlemsbetingelserne giver du os også lov til at anvende dine indkøbsinformationer til at udsende nyhedsbreve og SMS’er med relevante tilbud fra SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET, der passer til dig og din husstands interesser.


MAIL OG SMS UDSENDELSER FRA SPORT 24


Hvor ofte bliver du kontaktet af SPORT 24?

E-MAIL
Ved VIP oprettelsen accepterer du at blive kontaktet af SPORT 24 pr. e-mail ca. 3 - 7 gange om ugen med vores VIP nyhedsmails. Desuden bliver du tilknyttet din lokale SPORT 24 butik, hvorfra du vil modtage særlige VIP invitationer og gode tilbud. Dette gøres i første omgang automatisk ud fra dit postnummer. Herefter har du mulighed for at ændre foretrukken SPORT 24 butik inde på din private VIP konto.

SMS
Ved VIP oprettelsen accepterer du følgende sms udsendelser:

* Vi sender dig en sms, når vi udsender vores katalog. Det sker 2 - 4 gange om året.

* Vi sender dig ligeledes en sms, når der er VIP aften i din foretrukne SPORT 24 eller SPORT 24 OUTLET butik eller et lignende lokalt SPORT 24 arrangement nær dig, hvor du kan spare rigtig mange penge. Det sker ca. 4-8 gange om året.

De 4-8 sms’er, som vi sender til dig om året, er eksklusiv servicebeskeder (velkommen til kundeklubben, glemt kodeord, gavekort reminder inden bonusudbetaling, afmelding fra kundeklub, eller hvis du har takket ja til øvrige sms’er inde på din private VIP konto (eks: ja tak til sms med link til online katalog, når der er kommet nye attraktive varer i vores butikker og på vores webshops).

Hvordan afmelder jeg e-mails og sms services fra SPORT 24?

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmails og sms tjenester inde under ”Valgte services” på din VIP konto.

Vær dog opmærksom på at hvis du fravælger e-mails fra SPORT 24, har vi ikke mulighed for at kommunikere med dig i forhold til optjening af bonus til et SPORT 24 gavekort.

Hvordan afmelder jeg mig SPORT 24 VIP kundeklub?


Du kan afmelde dig SPORT 24 VIP kundeklub ved at skrive til kundeservice@sport24.dk eller kontakte os telefonisk på 30 21 38 50.

Bemærk: Hvis du melder dig ud af kundeklubben mister du muligheden for at modtage dit bonusgavekort, der er baseret på alle dine køb fra 1. januar og til den 31. december.

ÆNDRINGER AF VILKÅR

SPORT 24 forbeholder sig ret til at foretage ændringer i vilkårene for SPORT 24 VIP kundeklub. SPORT 24 forbeholder sig også ret til at spærre din VIP konto i tilfælde af misbrug.

SPØRGSMÅL

Spørgsmål vedr. SPORT 24 VIP kundeklub skal rettes til:

E-MAIL: kundeservice@sport24.dk

TELEFON: (+45) 30 21 38 50

Sidst opdateret: Den 16. november 2018