Manchester United fodboldtøj og merchandise

12 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 12 af 12 produkter

Shop Manchester United merchandise her på siden

Manchester United FC blev grundlagt i 1878 under navnet Newton Heath LYR Football Club og er i dag en af de mest berømte og hæderkronede fodboldklubber i verden. Klubben spiller sine kampe i den engelske Premier League på det historiske stadion Old Trafford, som af legenden Bobby Charlton fik kælenavnet Theatre of Dreams. Old Traffords cirka 76.000 siddepladser er udsolgt til hver eneste kamp, hvilket er med til at understrege at Manchester United er en af verdens mest populære fodboldklubber og overalt på kloden bærer de mange fans stolt den klassiske røde Manchester United fodboldtrøje. Du kan også blive den glade ejer af trøjer og shorts fra The Red Devils – find det her på shoppen!

Imponerende pokalskab

Manchester United har en helt fantastisk historie bag sig med et hav af engelske mesterskaber & Premier League titler, Liga Cup trofæer og FA Cup pokaler. I 1999 havde Manchester United en mindeværdig sæson, hvor klubben som den første i England nogensinde vandt The Treble – Mesterskab, FA Cup og Champions League! En fantastisk præstation som gav genlyd over hele fodboldverdenen og satte endnu mere skub i det verdensomspændende salg af Man U fodboldtrøjer og merchandise.

De største spillere har optrådt i Manchester United trøjer og shorts

Igennem tiden har en lang række af fodboldens allerstørste navne trukket Manchester Uniteds røde fodboldtrøje over hovedet og spillet for den mest succesrige klub i engelsk fodbold. Listen tæller navne som for eksempel: George Best, Bobby Charlton, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs og danske Peter Schmeichel. Herudover har Alex Ferguson, som er en af de mest legendariske managers i hele verden, styret klubben med hård hånd fra 1986 til 2013.

Fodboldtrøjen vises frem for hele verden

Manchester United har på verdensplan mere end 260 officielt anerkendte underafdelinger af den officielle fanklub Manchester United Supporters Club. Dét betyder blandt andet at klubben tager på diverse sommerture rundt på hele kloden og viser fodboldtrøjen frem når de spiller trænings-/opvisningskampe for de mange udenlandske fans – med et kæmpe merchandise salg til følge! 

Stort udvalg af merchandise på shoppen

På denne Manchester United shop finder du masser af originalt merchandise som trøjer, shorts og halstørklæder – alt sammen med Manchester Uniteds historiske logo. Så hvis du søger nyt og lækkert Manchester United merchandise er denne shop det helt rigtige sted at kigge. Træk i den legendariske røde trøje, de hvide shorts og ifør dig hue og halstørklæde – og vis at du er parat til at støtte klubben i tykt og tyndt. Du finder Manchester United trøjer, halstørklæder og alt det andet merchandise lige her på shoppen. Bliv en af De Røde Djævle i dag.

Se også udvalget fra Manchester Uniteds største konkurrenter i Europa:

Liverpool FC

Manchester City

Chelsea

Arsenal

FC Barcelona

Real Madrid

Bayern München

Juventus