Manchester City trøjer

6 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(6)
Fodboldtøj
(6)
SizeVis liste
92
98
104
116
140
2XL
3XL
ButikVis liste
Sport24outlet - 7100 Vejle City
(1)
Sport24outlet - 2610 Rødovre Centrum
(1)
KønVis liste
Mænd
(2)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 400
DKK 700
MærkerVis liste
Puma
(6)
KlubVis liste
Manchester City
(6)
FarverVis liste
Blå
(4)
Sort
(2)
Sortering
Viser 6 af 6 produkter

Manchester City FC – den blå del af Manchester

Manchester City Football Club blev grundlagt helt tilbage i 1880. Oprindeligt blev klubben døbt St. Marks efter St. Marks Church of England, der havde hjemme i bydelen West Gorton i Manchester. Klubben blev dannet af Anna Connell – der var datter af rektoren Arthur Connell – samt andre medlemmer af kirken. I 1894 fik klubben dog det navn, som den er verdenskendt under i dag; nemlig Manchester City FC.

En populær opfattelse er, at spillere og fans der trækker en Manchester City trøje over hovedet stammer fra den blå del af Manchester. Dette er modpolen til den røde del af Manchester, som spillere og fans af Citys ærkerivaler Manchester United tilhører. Opdelingen er dog ikke geografisk bestemt, men mere et udtryk for, hvilket klub der har fodboldovertaget i byen.

En Manchester City trøje er blå – skyblå

Når en spiller fra Man City går på banen, ifører han sig ikke bare en blå trøje. Han – eller hun – ifører sig en skyblå Manchester City trøje. Denne farve er blevet synonym med klubben, hvorfor et af Man Citys kælenavne er The Sky Blues. Ud over dette er spillere i Manchester City trøjer også kendt som The Citizens eller slet og ret bare City.

Den lyseblå farve på en Manchester City trøje kan spores tilbage til klubbens spæde start. Derudover er klubbens hymne sangen Blue Moon, hvilket blot er med til af understøtte, hvorfor en Man City trøje er lyseblå. Selve begrebet Blå Måne er en betegnelse for den anden fuldmåne i en måned. Dette sker dog kun ca. med 2,5 års mellemrum, hvorfor det er en speciel begivenhed.

En Manchester City trøje forpligter

Når spillerne trækker deres Manchester City trøjer over hovedet, er det ikke en hvilken som helst spilletrøje de ifører sig. Klubben har flere engelske mesterskaber og pokaltitler bag sig samt opnået succes i de europæiske turneringer. Det er nogle store sko der skal udfyldes, når Man City trøjen trækkes over hovedet.

Mener du, at du kan udfylde disse sko, så har SPORT 24 den Manchester City trøje du søger. Hvad enten du handler online eller går i en af de mange SPORT 24 butikker, kan vi hjælpe. Så støtter du City, og er du en af The Citizens, er en skyblå Manchester City trøje en musthave.