Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Vintersko til mænd

6 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
37
38
39
40
41
41 1/3
42
42 2/3
43
43 1/3
44
44 2/3
45
45 1/3
46
46 2/3
47
47 1/3
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(2)
Mænd
(6)
Drenge
(4)
Piger
(3)
Pris
DKK 400
DKK 800
MærkerVis liste
Björn Borg
(1)
Haglöfs
(1)
MOLS
(2)
Puma
(2)
FarverVis liste
Blå
(1)
Brun
(1)
Sort
(4)
BæredygtighedVis liste
Mindre kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 6 af 6 produkter

Winter is coming

I Game of Thrones har de fanget det. For er der én ting, vi kan være sikre på i Danmark, så er det, at winter is coming. Og hvorfor ikke gøre dig klar til de kolde måneder med flotte vintersko til herrer? Selvom vi hos SPORT 24 ikke kan tilbyde pilebeskyttende ringbrynjer eller hårde beskyttelseshjelme, kan vi stadig hjælpe med at udruste dig til det danske vintervejr. Vi har nemlig et stort udvalg af vintersko til herrer, som kan holde dine fødder varme og tørre på selv den koldeste vinterdag.

Bliv kampklar med vores vintersko til herrer

Skal du på den anden side af The Wall, hvor kulde og sne hersker, kan det være en fordel med slidstærke og solide vinterstøvler eller -sko. Med en god membran som fx Gore-Tex® eller Weathertite kan du modstå både vind, vand og sne, samtidig med at foden kan ånde. Opholder du dig mest inden døre, kan du i stedet vælge en lidt mindre varm og mere moderigtig vintersko i f.eks. læder. Skal du ud at gå i snefyldte og glatte landskaber, er det vigtigt med skridsikre sko. Hos SPORT 24 har vi vintersko til herrer med Contagrip-teknologi, som giver et godt greb i underlaget. En profileret og tyk sål bidrager også til at bevare fodfæstet, så du altid kan være kampklar.

Kvalitet frem for alt

Om du er til klassiske vinterstøvler med skaft eller en mere sportslig vintersko, har vi helt sikkert et par, der passer til dig. Uanset hvilken type vintersko til herrer du vælger, er du garanteret den bedste kvalitet og den største komfort. Om du kæmper for jerntronen i Westeros eller at komme sikkert til og fra arbejde i vinterens kulde, har du krav på ordentligt fodtøj.

Køb vintersko til herrer hjemme eller fra slagmarken

Hos SPORT 24 ved vi, hvor tidskrævende slaget om The Seven Kingdoms eller et almindeligt fuldtidsarbejde kan være. Derfor har vi lagt vægt på at køb af vintersko til herrer skal være så smertefrit og hurtigt som muligt. Du kan gå på jagt efter vintersko til herrer i en af vores butikker rundt omkring i landet eller shoppe på SPORT24.DK hver dag, året rundt. Du har altid 365 dages returret.