UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Skitrøjer til mænd

31 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 31 produkter

Høj komfort med en lækker skitrøje til herrer

En varm og behagelig skitrøje til herrer er det oplagte valg som mellemlag på meget kolde dage på pisten. En skitrøje er nemlig typisk en anelse kraftigere og varmere end en klassisk skipulli og er ligeledes fremstillet i bløde og fleksible materialer. Der er altså rigtig meget at hente på komfortkontoen med en lækker skitrøje til herrer - både mens du er på pisten og naturligvis bagefter, når skiene er klikket af, og der skal hygges indendørs. Her i kategorien finder du altid et godt udvalg af smarte, velsiddende og super komfortable skitrøjer til herrer - vælg din favorit og få den leveret om blot 1-2 hverdage.

Gode funktionelle egenskaber og masser af bevægelsesfrihed

En skitrøje til herrer har typisk et sporty design og er forsynet med en tæt- og velsiddende pasform, der smyger sig behageligt om kroppen. Materialerne er fleksible og tillader maksimal bevægelsesfrihed, hvilket naturligvis er vigtigt, når du suser ned ad pisten og bevæger kroppen i flotte slalomsving fra toppen og ned til bunden af bjerget. Skitrøjer til herrer er desuden fremstillet med fokus på både varmeregulerende egenskaber, høj åndbarhed og effektiv svedtransport, så kroppen holdes perfekt tempereret på de kolde skidage.

Få en varm og blød komfort

Med en skitrøje til herrer får du ofte et klassisk design med en beskyttende krave samt en gennemgående lynlås på fronten. Indersiden vil typisk være fleeceopkradset for at sikre en blød og varmende komfort. Derudover kan modellerne være udstyret med tommelhuller i ærmeafslutningerne og praktiske lommer med lynlåslukning.

Bliv helt klar til skiferie hos SPORT 24

Er du helt klar til skiferien eller mangler du en skitrøje? Hvis du gør, kan du roligt bestille den lige her på SPORT24.DK. Sortimentet byder på høj kvalitet og vi leverer dine varer inden for kun 1-2 hverdage, så du kan nå at få den med på ferie uden stress. Du har 365 dages returret og ønsker du at bytte dine netkøb i en fysisk SPORT 24 butik, kan du naturligvis også det.