Skistrømper til mænd

10 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
35 - 38
36 - 38
39 - 41
39 - 42
42 - 43
42 - 44
43 - 46
44 - 45
45 - 47
46 - 48
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(11)
Mænd
(10)
Drenge
(5)
Piger
(6)
Pris
DKK 60
DKK 400
MærkerVis liste
FALKE
(2)
SALOMON
(5)
Vertical
(3)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grå
(1)
Rød
(2)
Sort
(5)
Navy
(1)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 10 af 10 produkter

Stort udvalg af funktionelle skistrømper til herrer

Hos SPORT 24 tilbydes du et stort udvalg af funktionelle skistrømper til herrer. Du finder mange forskellige varianter, så du uden tvivl kan finde et par, der passer perfekt til dine behov for komfort og varme om fødderne på skiferien. Når du køber skistrømper til herrer, skal kvaliteten være i orden - og det er den, når du handler på SPORT24.DK, hvor du ovenikøbet altid modtager dine varer efter blot 1-2 hverdage.

Velsiddende skistrømper i lækre materialer

De lækre og velsiddende skistrømper til herrer, du finder her på webshoppen, er typisk fremstillet i bløde og behagelige materialeblandinger, der sikrer en fremragende heldagskomfort. Som en tommelfingerregel kan det siges, at jo mere uld og akryl skistrømperne indeholder, jo varmere er de. Derfor er der ofte lagt særlig vægt på disse to materialer. Herudover sørger polyamid, polyester og elastan typisk for at skistrømperne holder pasformen og sidder tæt til fødder og underben. Disse materialeblandinger gør desuden skistrømperne yderst slidstærke, hvilket er en stor fordel til det ofte hårde brug på skiferien.

Køb lækre skistrømper - få høj service med i købet

Når du køber velsiddende skistrømper til herrer hos SPORT 24, får du mere end blot god kvalitet og et smart design. Du er nemlig også sikret en fantastisk service med lynhurtig levering indenfor 1-2 hverdage samt rigtig gode byttemuligheder. Du kan således enten returnere til webshoppen og få dine penge tilbage eller bytte dine skistrømper i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker - i hele 365 dage. Nem, enkel og sikker nethandel, hvor du får markedets bedste tilbud på lækre og funktionelle skisokker til herrer.