Skiudstyr til mænd

72 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
50%
Whistler
DKK 600
DKK 300
50%
Whistler
DKK 600
DKK 300
50%
Whistler
DKK 600
DKK 300
43%
Whistler
DKK 700
DKK 400
43%
Whistler
DKK 700
DKK 400
33%
SALOMON
DKK 1,200
DKK 800
36%
SALOMON
DKK 700
DKK 450
50%
SPORT 24
DKK 400
DKK 200
50%
SPORT 24
DKK 500
DKK 250
Viser 28 af 72 produkter

Ræs ned ad pisterne med det fedeste skiudstyr

Der findes ikke en federe følelse end at ræse ned ad pisterne i høj fart. Det giver et kick og et adrenalinsus, som du ikke oplever i hverdagen. Derfor er mange mænd vilde med at tage på skiferie. Skiferier er en fantastisk ferieform og med de fedeste gadgets og det rette skiudstyr til herrer, så bliver turen bare endnu bedre. Så hvad end du er til Italien, Norge eller Østrig, så er det rette skiudstyr altafgørende for at skabe gode oplevelser på pisten. Vi har samlet alt det, du har brug for inden for skiudstyr til herrer.

Sæt sikkerheden først, når du vælger skiudstyr til herrer

Off-pist, dumdristige overhalinger, høj fart eller hop er en del af rigtig mange mænds skiløb. Det betyder også, at der kommer flere skader hos mænd end kvinder. Årsagen er, at mænd tager lidt flere risici, når de stormer ned af løjpen. Derfor er det også super vigtigt, at mænd tager sikkerhed seriøst og investerer i skiudstyr, der beskytter dem mod skader. Når du kommer til skade på ski, er det nemlig ofte, fordi du ikke har brugt det rigtige udstyr. Så nedsæt risikoen for skader med vores udvalg af skiudstyr til herrer.

Vores anbefalinger til dit sikkerhedsudstyr

Skihjelm og rygskjold har afgørende betydning for, hvor alvorlig skaderne bliver, hvis du er ude for en ulykke. En skihjelm kan reducere antallet af hovedskader med over 60%. Her er det selvfølgelig vigtigt at vælge en model, der er sikkerhedsgodkendt. Derudover skal du være opmærksom på, om størrelsen passer. Størrelse og fastspænding betyder nemlig meget for sikkerheden. Du skal altid være sikker på, at udstyret er fastspændt korrekt og justere din hjelm jævnligt. På den måde er du langt bedre beskyttet mod skader, når du rammer skiløjperne.

Køb skiudstyr til herrer hos SPORT 24

Vi har samlet alt det bedste inden for skiudstyr til herrer. Vores kundeservice står altid til rådighed til at hjælpe dig med at finde det udstyr, du har brug for, eller hvis du har spørgsmål angående skiudstyr til mænd.

Vi leverer altid dine varer inden for 1-2 hverdage og tilbyder 365 dages returret. Så du skal ikke være bekymret for at vælge forkert. Har du ikke lige har fået det rette i kurven, så kan du bytte i vores butikker kvit og frit. Vi har også gjort det nemt for dig at returnere varer til webshoppen. Der er vedlagt en returlabel i pakken sammen med dit køb, så du hurtigt og nemt kan sende varen retur til os. Så slå dig løs og lad dig inspirere af det store udvalg af skiudstyr til herrer.