Mest populære produkter

 1. Puma Pro Training II Medium Sportstaske
  Puma Puma Pro Training II Medium Sportstaske
  250,00 DKK
 2. Puma Pro Training II Small Sportstaske
  Puma Puma Pro Training II Small Sportstaske
  200,00 DKK
 3. 50%
  Puma Fundamentals Sportstaske S
  Puma Puma Fundamentals Sportstaske S
  300,00 DKK 150,00 DKK
 4. 50%
  Puma Fundamentals Sportstaske M
  Puma Puma Fundamentals Sportstaske M
  380,00 DKK 190,00 DKK
 5. Nike Gym Club Taske
  Nike Nike Gym Club Taske
  240,00 DKK
 6. Nike Vapor Power Sportstaske
  Nike Nike Vapor Power Sportstaske
  330,00 DKK

Træningstasker til mænd

(21 produkter)

Nem transport med en træningstaske

Gør det nemt for dig selv at komme ud ad døren og til fitnesstræning. Med en smart træningstaske, er det nemlig ingen sag at holde styr på alt dit træningsgrej. Pak tasken og transportér nemt og sikkert dit træningstøj til dit foretrukne fitnesscenter.

Vælg en træningstaske i god kvalitet

Træningstasker i god kvalitet er typisk fremstillet i lette, men slidstærke materialer. Dét sikrer, at træningstasken kan holde til det hårde slid, som gulvet i omklædningsrummet kan medføre. Herudover skal træningstasken have et stort og lettilgængeligt hovedrum, så du nemt og bekvemt kan komme til dit træningstøj. Små mindre rum - gerne med lynlås - giver desuden mulighed for sikker og praktisk opbevaring af dine værdigenstande.

Gode bæremuligheder

En træningstaske kan hurtigt komme til at veje en del, når den er fyldt med tøj, sko, håndklæde og toiletgrejer. Derfor er det vigtigt, at tasken er forsynet med gode bærehanke og rigtig gerne en skulderrem. Dét giver dig nemlig de bedste muligheder for at transportere din træningstaske på en god og hensigtsmæssig måde, uden at du forslæber dig.

Find den rigtige træningstaske hos SPORT 24

Træningstasker fremstilles i et væld af forskellige designs, flotte farver og varierende størrelser. Find den taske der passer nøjagtig til dine behov og som bedst udtrykker netop din passion for fitnesstræning. Se det fine udvalg enten her på SPORT24.dk eller i en af de mange spændende SPORT 24 butikker.