SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Boksning til mænd

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Moderne træningsform i fitnesscentret

I dag kommer der hele tiden flere og flere muligheder for at træne i fitnesscentre. Her er især boksning for herrer blevet en særdeles populær træningsform, og du kan sågar også gå til boksning i forskellige klubber. Men det er ikke så sært. Boksning for herrer er nemlig en særdeles effektiv træningsmetode, der træner både konditionen, styrken og din udholdenhed. Det er altså en træningsform til hele kroppen, som på samme tid er forfriskende sjov. Det kræver dog også sit udstyr at gå til boksning, så du kan være sikker på at undgå skader.

Vælg den rette handsketype

Når du skal dyrke boksning for mænd, hvad enten det er i fitnesscentret eller i klubben, så skal du have styr på udstyret. Boksehandsker er et vigtigt stykke udstyr, og du har flere typer at vælge imellem. Hvis du boksetræner i fitnesscenter, skal du have sandsækhandsker. Denne handsketype er fremstillet til brug på sandsække, og de må derfor ikke bruges til kamp eller sparring. I kamp skal du anvende almindeligt polstrede boksehandsker, som beskytter dine hænder, når du rammer en modstander. Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af udstyr til boksning for herrer, så du kan komme godt i gang.

Boksning for herrer kræver god påklædning

Boksning for herrer kræver ikke bare de rette handsker. Sportsgrenen handler nemlig om hurtige bevægelser, og derfor skal du også være klædt rigtigt på. I vores brede udvalg af udstyr til boksning for herrer har vi letvægtssko, som kan hjælpe dig med at undgå modstanderens slag. Skoene er åndbare og udstyret med en slidstærk gummisål, som sikrer dig et solidt fodfæste. Vi har også hættetrøjer uden ærmer, som udmærker sig til boksning for herrer. Det smarte design sikrer dig fri bevægelighed, så du til hver en tid kan levere lynhurtige jabs, hooks og uppercuts.

Bevar smilet til boksning for herrer

Når du står i bokseringen overfor din modstander, bør du være godt beskyttet. Selvom din modstander har boksehandsker på, er det en god idé at dække dit tandsæt ind med lidt ekstra beskyttelse. Så behøver du ikke at tænke på andet end adrenalinen, der pumper rundt i din krop, og hvor dit næste slag skal ramme. Hos SPORT 24 har vi tandbeskyttere, som kan tilpasses dit tandsæt for bedst mulig beskyttelse. Vi leverer altid dine varer efter 1-2 hverdage, når du handler hos os. Derudover får du 365 dages returret samt mulighed for at bytte i alle SPORT 24 butikker.