HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Træningsundertøj til mænd

27 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
XXL
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL
XL/2XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(58)
Mænd
(27)
Drenge
(6)
Piger
(12)
Pris
DKK 100
DKK 640
MærkerVis liste
2XU
(1)
adidas
(1)
Endurance
(2)
Endurance Virtus
(1)
hummel
(5)
Nike
(6)
Select
(1)
Under Armour
(4)
VIRTUS
(6)
FarverVis liste
Grå
(2)
Hvid
(1)
Sort
(24)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 27 af 27 produkter

Træningsundertøj til herrer giver gode træningsbetingelser

Når du træner, er tøjet vigtigt for din komfort og din træningsoplevelse. Det gælder fra inderst til yderst og således også dit træningsundertøj, som skal sikre en optimal svedtransport. Sørger du for at vælge let og funktionelt træningsundertøj til herrer, øger du markant komforten under hårde og intense træningsøvelser. Ønsker du at præstere optimalt og komme tættere på dine træningsmål, er det rette træningsundertøj derfor en vigtig del af dit træningstøj. Her på siden finder du altid et stort og varieret udvalg af lækkert træningsundertøj til herrer, så du kan træne med maksimal komfort.

Få maksimal bevægelsesfrihed

Det er naturligvis vigtigt, at du ikke føler dig hæmmet under træningen. Træningsundertøj til herrer er derfor fremstillet i lette og fleksible materialer og forsynet med en tætsiddende pasform, hvilket sikrer en optimal bevægelsesfrihed med masser af mobilitet. Derudover er træningsundertøj typisk udført med et minimum af syninger, og ofte er de få nødvendige syninger flade, så de generer mindst muligt, når du bevæger dig.

Træningsundertøj til herrer består både af undertrøjer og tights. Undertrøjerne fås både med lange og korte ærmer og som toppe helt uden ærmer. Tightsene kommer ligeledes i forskellige længder, så du kan vælge præcis den længde, der passer til dine ønsker og behov.

Hurtig og sikker nethandel med god bytteservice

Når du vælger træningsundertøj til herrer, er de funktionelle egenskaber som åndbarhed, svedtransport og en hurtigtørrende effekt af stor betydning. Det er nemlig disse egenskaber, der skal sikre, at huden holdes tør og kroppen godt tilpas, når du giver den maksimal gas under træningen. Hos SPORT 24 finder du altid et spændende sortiment af træningstøj med netop disse egenskaber. Du kan derfor roligt bestille nyt træningsundertøj til herrer online her på SPORT24.DK, da kvaliteten er i top og leveringen hurtig og sikker. Modtag dine varer efter 1-2 hverdage og benyt dig af de 365 dages returret, hvis du fortryder dit køb. Vi bytter naturligvis også med et smil i vores fysiske butikker.