SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Træningstrøjer og jakker til mænd

155 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 155 produkter

Hold dig varm og komfortabel med en træningstrøje til herrer

En velsiddende og funktionel træningstrøje til herrer er det oplagte valg, når du behøver lidt ekstra varme på en kølig træningsdag. Hos SPORT 24 finder du et stort udvalg af lækre træningstrøjer, der med stor kvalitet giver dig en suveræn træningskomfort. Sortimentet byder på stor variation og uanset om du søger en klassisk trøje eller en tynd jakke, er det her på siden du køber din nye favoritmodel.

Lad din træningstrøje vise din træningsstil

Træningstrøjer til herrer er typisk fremstillet i lette, bløde og fleksible materialer, der lader dig træne med maksimal bevægelsesfrihed, så du ikke hæmmes i dine øvelser. Nogle modeller er forsynet med lynlås på fronten - enten en kort i halsen eller en gennemgående. Det gør træningstrøjen nemmere at få på og giver dig mulighed for at skabe ekstra ventilation, hvis du får det for varmt under træningen. Derudover kan du vælge træningstrøjer med eller uden hætte, alt efter hvilken træningsstil du ønsker.

Træningstrøje eller træningsjakke

Træningstrøjer og træningsjakker er i samme kategori, men byder på forskellige egenskaber, som gør dem velegnede til træning under forskellige forhold. En træningstrøje til herrer er designet til at holde dig varm og samtidig sikre masser af komfort med gode svedtransporterende og åndbare egenskaber. Træningsjakkerne er ofte fremstillet i en lettere og tyndere kvalitet, der effektivt beskytter dig mod vinden, når du træner udendørs på blæsende dage. Nogle af modellerne er designet med praktiske detaljer som snørejustering i bunden og tommelhuller i ærmeafslutningerne, hvilket hjælper med at holde vinden ude og kroppen komfortabel.

Spændende udvalg fra store sportsmærker

Står du og mangler en lækker træningstrøje eller træningsjakke til herrer, er SPORT24.DK det helt rette sted at starte din søgning. Sortimentet er stort, alsidigt og fyldt med kvalitet fra en lang række store og anerkendte sportsmærker. Derudover tilbyder vi levering inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med træningen. Fortryder du dit køb, kan du glæde dig over hele 365 dages returret med mulighed for også at bytte i vores fysiske butikker. Rigtig god fornøjelse med træningen.