Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Træningstoppe til mænd

11 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
S
M
L
L/XL
XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(137)
Mænd
(11)
Piger
(15)
Pris
DKK 100
DKK 350
MærkerVis liste
adidas
(4)
Craft
(1)
Endurance
(2)
Fusion
(2)
VIRTUS
(2)
FarverVis liste
Blå
(3)
Grå
(2)
Rød
(1)
Sort
(5)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(4)
Miljøvenlig produktion
(1)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 11 af 11 produkter

Velsiddende og komfortable træningstoppe til herrer

Træningstoppe til herrer er det oplagte valg, når træningen foregår under varme forhold, eller hvis du ønsker maksimal bevægelsesfrihed til øvelser, der involverer skuldre og arme. En træningstop til mænd skal være komfortabel og give dig de bedste betingelser for at træne effektivt. Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af velsiddende og super komfortable træningstoppe til mænd fra anerkendte sportsmærker med fokus på høj kvalitet.

Træn med optimal bevægelsesfrihed

De smarte og funktionelle træningstoppe, som du finder her på siden, er alle designet uden ærmer, hvilket giver dig ekstra god bevægelsesfrihed under træningen. Derimod er der forskel på om modellerne er designet med en løs eller tætsiddende pasform. Uanset hvilken type du vælger, får du masser af bevægelsesfrihed, da materialerne typisk både er lette og fleksible. Bruger du din træningstop som en slags undertrøje, kan det tætsiddende design være en fordel, mens det mere er en smagssag, hvis toppen er dit eneste lag på overkroppen.

Ærmeløst design giver øget ventilation

Træningstoppe til mænd der træner hårdt og intensivt skal være udført i lette og hurtigttørrende materialer med gode åndbare og svedtransporterende egenskaber. Er de det, vil du opleve en fremragende komfort, hvor kroppen føles mere tør og tilpas træningen igennem. Det ærmeløse design hjælper også på ventilationen, hvilket sikrer en mere afkølende fornemmelse.

Bestil din favorittop online på SPORT24.DK

SPORT 24 tilbyder et spændende sortiment af træningstoppe til herrer. Vælg din favoritmodel og bestil den online her på webshoppen. Du modtager dine varer efter 1-2 hverdage og kan altså hurtigt nyde din næste træning iført en lækker træningstop i høj kvalitet. Husk at du har 365 dages returret på ubrugte varer hos SPORT 24 og naturligvis også kan bytte i din lokale SPORT 24 butik. Som VIP-medlem får du fri fragt og retur - og det er helt gratis at blive medlem.