Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Træningstights til mænd

34 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(270)
Mænd
(34)
Drenge
(7)
Piger
(43)
Pris
DKK 150
DKK 700
MærkerVis liste
2XU
(1)
adidas
(6)
ASICS
(1)
Craft
(2)
Endurance
(7)
Fusion
(4)
hummel
(1)
Liiteguard
(3)
Nike
(3)
Under Armour
(3)
VIRTUS
(3)
FarverVis liste
Sort
(34)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(6)
Miljøvenlig produktion
(1)
Mindre kemi
(5)
Sortering
Fjern alle
Mænd
36%
Under Armour Rush Træningstights Herre
Under Armour
DKK 550
DKK 350
50%
Endurance Seilin Korte Løbetights
Endurance
DKK 500
DKK 250
50%
Endurance Seilin Løbetights
Endurance
DKK 600
DKK 300
50%
Endurance Zane 3/4 Løbetights Herre
Endurance
DKK 350
DKK 175
42%
Endruance Lebay Short Tights Herre
Endurance
DKK 300
DKK 175
33%
Craft Rush Korte Løbetights Herre
Craft
DKK 300
DKK 200
Viser 28 af 34 produkter

Nå dine træningsmål med funktionelle træningstights til mænd

Køb dine træningstights til mænd online hos SPORT 24 og få maksimal komfort træningen igennem. Her på siden finder du nemlig et spændende sortiment af lækre træningstights, som alle opfylder kravene til funktionalitet, pasform og komfort. Når du træner, er det vigtigt, at dit tøj tilbyder maksimal bevægelsesfrihed og samtidig lader kroppen ånde, så du holdes komfortabel og kan fokusere 100% på dine øvelser. På den måde får du mest ud af dine anstrengelser i fitnesscenteret og dermed de bedste betingelser for at nå dine træningsmål.

Vælg høj kvalitet og få masser af komfort

Når du skal vælge træningstights til mænd, er det en god idé at gå efter en model, der er fremstillet i et let og fleksibelt materiale. Pasformen er tætsiddende og tightsene skal kunne følge dine bevægelser, så du ikke hæmmes i din træning. Træningstights skal desuden tilbyde gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, hvilket effektivt hjælper med at holde kroppen tør og godt tilpas, når du giver dig alt hvad du kan under træningen. Komforten øges også, hvis du vælger træningstights med flade syninger, da det minimerer risikoen for gnidningsgener.

Korte og lange træningstights til mænd

Typisk er træningstights til mænd designet med en behagelig elastikkant i livet, hvilket sørger for en velsiddende og sikker pasform. Nogle modeller er desuden udstyret med refleksdetaljer, så du tydeligere bliver set, hvis du træner udendørs. Hos SPORT 24 finder du både lange og korte træningstights til mænd, så du kan klæde dig optimalt på efter vejrforholdene.

Sikker nethandel med god bytteservice

Du kan roligt bestille dine nye træningstights til mænd online her på SPORT24.DK. Vi tilbyder et spændende udvalg og kvalitet i absolut topklasse. Du modtager dine varer efter 1-2 hverdage og har 365 dages returret. Vi bytter selvfølgelig også gerne med et smil i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, hvis det er nemmere for dig.