☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. FUSION C3 Long Løbetights
  Fusion FUSION C3 Long Løbetights
  600 DKK
 2. 42%
  Lebay M Short Tights
  Endurance Lebay M Short Tights
  300 DKK 175 DKK
 3. FUSION C3 X-Long Løbetights
  Fusion FUSION C3 X-Long Løbetights
  600 DKK
 4. 50%
  Puma Long Løbetights Herre
  Puma Puma Long Løbetights Herre
  400 DKK 200 DKK
 5. 20%
  Craft Advanced Essence Korte Løbetights Herre
  Craft Craft Advanced Essence Korte Løbetights Herre
  350 DKK 280 DKK
 6. 20%
  2XU Run Dash Korte Kompressions Løbetights Herre
  2XU 2XU Run Dash Korte Kompressions Løbetights Herre
  480 DKK 384 DKK

Træningstights til mænd

(23 produkter)

Nå dine træningsmål med funktionelle træningstights til mænd

Køb dine træningstights til mænd online hos SPORT 24 og få maksimal komfort træningen igennem. Her på siden finder du nemlig et spændende sortiment af lækre træningstights, som alle opfylder kravene til funktionalitet, pasform og komfort. Når du træner, er det vigtigt, at dit tøj tilbyder maksimal bevægelsesfrihed og samtidig lader kroppen ånde, så du holdes komfortabel og kan fokusere 100% på dine øvelser. På den måde får du mest ud af dine anstrengelser i fitnesscenteret og dermed de bedste betingelser for at nå dine træningsmål.

Vælg høj kvalitet og få masser af komfort

Når du skal vælge træningstights til mænd, er det en god idé at gå efter en model, der er fremstillet i et let og fleksibelt materiale. Pasformen er tætsiddende og tightsene skal kunne følge dine bevægelser, så du ikke hæmmes i din træning. Træningstights skal desuden tilbyde gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, hvilket effektivt hjælper med at holde kroppen tør og godt tilpas, når du giver dig alt hvad du kan under træningen. Komforten øges også, hvis du vælger træningstights med flade syninger, da det minimerer risikoen for gnidningsgener.

Korte og lange træningstights til mænd

Typisk er træningstights til mænd designet med en behagelig elastikkant i livet, hvilket sørger for en velsiddende og sikker pasform. Nogle modeller er desuden udstyret med refleksdetaljer, så du tydeligere bliver set, hvis du træner udendørs. Hos SPORT 24 finder du både lange og korte træningstights til mænd, så du kan klæde dig optimalt på efter vejrforholdene.

Sikker nethandel med god bytteservice

Du kan roligt bestille dine nye træningstights til mænd online her på SPORT24.DK. Vi tilbyder et spændende udvalg og kvalitet i absolut topklasse. Du modtager dine varer efter 1-2 hverdage og har 365 dages returret. Vi bytter selvfølgelig også gerne med et smil i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, hvis det er nemmere for dig.