Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Spinningtøj til mænd

23 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
34 - 36
38 - 40
44 - 46
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(22)
Mænd
(23)
Pris
DKK 96
DKK 1,500
MærkerVis liste
Craft
(7)
Endurance
(5)
Fusion
(11)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grøn
(2)
Hvid
(2)
Sort
(18)
Navy
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Miljøvenlig produktion
(6)
Mindre kemi
(8)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 23 af 23 produkter

Træn optimalt med lækkert spinningtøj til herrer

Spinning er en meget effektiv motionsform, der virkelig kan sætte gang kalorieforbrændingen og samtidig markant forbedre din kondition. For at sikre at du får maksimalt ud af dine anstrengelser i sadlen på spinningcyklen, er det en stor fordel at være iført velsiddende og funktionelt spinningtøj til herrer. Det sikrer nemlig en optimal træningskomfort, når sveden pibler frem og pulsen stiger. Spinningtøjet skal sidde tæt og behageligt mod kroppen, så bevægelsesfriheden er i top og du undgår generende folder, der kan give irriterende gnavsår. Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af smart, funktionelt og velsiddende spinningtøj til herrer.

Svedtransporten og åndbarheden skal være i top

Når du er til spinningtræning, får du lynhurtigt varmen. Derfor er det en fordel at vælge spinningtøj med korte ærmer og korte ben, så du nemmere kan komme af med varmen. Derudover skal materialerne helst være yderst funktionelle, så svedtransporten og åndbarheden er i top. Du kan nemlig ikke undgå at komme til at svede under træningen og komforten bliver markant bedre, hvis sveden og varmen nemt kan forlade kroppen. Derudover er det en fordel, hvis spinningtøj til herrer er fremstillet i en let og hurtigtørrende kvalitet, der sikrer god komfort til sidste pedaltråd.

Velsiddende og komfortable spinningshorts

I sortimentet af spinningtøj til herrer finder du både T-shirts og spinningshorts. Særligt dine spinningshorts er en vigtig del af dit spinningtøj, da de er designet med en komfortabel pude, der giver dig langt bedre træningsbetingelser i sadlen. Siddepuden i spinningshorts beskytter effektivt bagdelen, men er typisk noget tyndere end i cykelshorts til landevejscykling, da du på landevejen er markant længere tid i sadlen. For at opnå den bedste komfort, skal du vælge spinningshorts, hvor puden er designet med mange paneler, da det sikrer en mere optimal pasform.

Hurtig levering af spinningtøj til herrer

Køber du spinningtøj til herrer online hos SPORT 24, er du sikret lynhurtig levering. Du modtager således dit nye spinningtøj inden for kun 1-2 hverdage. Derudover har du hele 365 dages returret og kan naturligvis også bytte i de fysiske SPORT 24 butikker.