✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Cruz Para Sandal Herre
  Cruz Cruz Para Sandal Herre
  250 DKK 125 DKK
 2. 50%
  Cruz Papenburg Sandal Herre
  Cruz Cruz Papenburg Sandal Herre
  600 DKK 300 DKK

Flip flops til mænd

(4 produkter)

Mænd kan også bære flip flops med stil

Flip flops har i mange år været populære, fordi de både er komfortable og moderne. Flips flop har fået deres navn af den velkendte lyd, og i mange år har flip flops været populære hos kvinder. Mænd kan dog også bære flip flops med stil, og derfor vokser udvalget sig også større for hver dag, der går. Flip flops til herrer kan fås i mange forskellige modeller, størrelser og materialer, og du har derfor gode muligheder for at finde et par, der passer til dig, hvad end du skal på badeferie med hele familien eller blot mangler et par hurtige sandaler at hoppe i.

Find det store udvalg af flip flops til herrer på SPORT24.DK

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have et par eller ej, kan du med fordel besøge SPORT24.DK eller en fysisk SPORT 24-butik, hvor du kan finde det store udvalg af flip flops til mænd. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over markedet, og du kan derfor også nemmere finde ud af, om de passer ind i din stil, eller om du skal have nogle andre badesandaler.

Flip flips til mænd er både smarte og praktiske

Flip flops til mænd er populære, fordi sandalen både er smart og praktisk. De er nemme at hoppe i, når man er på vej ud ad døren, og de er behagelige at have på. Flip flop fås både med læder- og gummiremme, og du bestemmer selv dine præferencer. Der findes både neutrale modeller i læder, mens du også har muligheden for at finde modeller til strandbrug af gummi og i farvestrålende farver.

SPORT 24 bytter med et smil

Onlineshopping er populært, og det kan være en stor fordel, hvis man har en travl hverdag, hvor man måske ikke har tid til at shoppe efter badeudstyr til den kommende ferie. Leder du efter flip flops til mænd, kan du finde dem på SPORT24.DK, hvor du også nemt kan sammenligne de forskellige modeller. Får du købt et par sandaler, du ikke kan passe, bytter SPORT 24 med et smil. Tag sandalerne med ned i butikken, så vi sammen kan finde de rette flip flops til mænd til dig, så du har et par smarte sandaler til ferien.

 

Se også alle vores velsiddende og smarte herre sandaler til hverdagsbrug.