Badesandaler til mænd

49 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 49 produkter

Badesandaler er guld værd i mange situationer

Findes der noget bedre end at lufte tæerne i sommervarmen? Når solen bager, og vinden endelig har lagt sig. Næppe. Og for at kunne gøre det, har du som herre brug for et par fede badesandaler. De er som skabt til at slentre rundt i, i et adstadigt tempo, en varm sommerdag. Men det er langtfra det eneste, de kan bruges til. Badesandalen til herrer er en yderst fleksibel sko, som er god at have ved hånden i mange forskellige situationer og kontekster - ude såvel som inde, på stranden såvel som i svømmehallen, som hjemmesko såvel som modesko.

Badesandaler til herrer - til svømmeren

Dyrker du svømning som motionsform, så bruger du uden tvivl mange timer af dit liv i svømmehallen. Og i så fald kan det være en rigtig god ide at anskaffe dig et par gode, herre-badesandaler, som du kan trisse rundt i, når du ikke er i vandet. Et fugtigt miljø som svømmehallen giver nemlig gunstige vækstbetingelser for både fodvorter og svamp - to ting, du nemt kan beskytte dine fødder imod med et par badesandaler til herrer. Som en ekstra fordel sikrer badesandalerne dig også et godt greb, så du undgår at falde og slå dig på det glatte underlag.

Badesandaler til herrer - til stilikonet

I løbet af de seneste år har folks opfattelse af herre-badesandalen ændret sig drastisk. Førhen blev den udelukkende brugt, fordi den var komfortabel og nem at hoppe i. Det var dengang, den kun blev luftet i svømmehallen eller inden for hjemmets fire private vægge. Men meget er sket siden da - flere og flere moderne mænd er begyndt at iføre sig badesandaler, og i dag betragtes de nærmest som et modestatement. Mænd verden over elsker sandalen for dens nedtonede ydre og evne til at skabe et underspillet look.

Få en god kundeoplevelse hos SPORT 24

Her hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af badesandaler til herrer. Både de moderigtige og de sporty af slagsen. Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder nemlig klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. Når først du har udset dig et par af vores smarte herre-badesandaler, kan du se frem til at få dem leveret inden for 1-2 hverdage. Og husk: Du har som kunde hos SPORT 24 altid 365 dages fuld returret, og du kan bytte dine varer i alle vores fysiske butikker - hvis du foretrækker det frem for at sende dem retur.

 

Se også vores mange almindelige herre sandaler.