✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 24%
  H2O Aqua Velcro Badesandaler
  H2O H2O Aqua Velcro Badesandaler
  230 DKK 175 DKK
 2. 50%
  Cruz Kerda Badesko
  Cruz Cruz Kerda Badesko
  250 DKK 125 DKK
 3. 30%
  adidas Adilette Aqua Slides Badesandaler
  adidas adidas Adilette Aqua Slides Badesandaler
  200 DKK 140 DKK
 4. 40%
  Cruz Greensburg Badesko
  Cruz Cruz Greensburg Badesko
  150 DKK 90 DKK
 5. 20%
  H2O Aqua Tofield Badesandaler
  H2O H2O Aqua Tofield Badesandaler
  200 DKK 160 DKK
 6. 50%
  hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  hummel hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  250 DKK 125 DKK

Badesko til mænd

(50 produkter)

Badesko til herrer er en god tilføjelse til garderoben

Når sommeren kommer til Danmark, finder mange sommertøjet frem fra garderoben. Det kalder også på et par lækre badesko, som kan bruges i et hav af anledninger. Skal du nyde solen ved stranden, eller blot slentre rundt i det danske sommervejr? Eller bare nyde vejret på i en solstol i haven? Det kan også være, at du blot skal en tur i svømmehallen. Uanset hvad, så bør du investere i et par badesko til herrer, så du altid kan være sikker på, at du er på forkant, når sommeren endelig kommer til Danmark, og når badeshorts og tanktops skal findes frem.

Klassiske og moderne badesko til herrer

Hos SPORT 24 har vi samlet det bedste udvalg inden for badesko til herrer til dig. Vælg mellem klassiske klip klappere, lukkede badesko eller tåsandaler alt efter ønsker og behov. Skal du på stranden, kan lukkede badesko være en god idé, mens de moderne tåsandaler kan bruges, hvis du skal besøge venner og familie, på indkøb eller på restaurant. Hos SPORT 24 kan du finde badesko til herrer fra mange stærke brands og i mange forskellige farver.

Det kan være en god idé at købe flere forskellige par

Er du typen, der har svært ved at finde sandaler til sommer? Så kan badesko til herrer være en god løsning. Derfor kan det også være en god idé at købe flere forskellige par, så du har et par til enhver anledning. Badesko til herrer kan bruges både til at beskytte dine fødder mod fodvorter og svamp i svømmehallen, til at nyde en rolig sommerdag og til at beskytte dine fødder på stranden. De kan også nemt blot bruges som sutsko eller sko, der er nemme at hoppe i til en tur i haven.

Find badesko der matcher netop dine behov på SPORT24.DK

Leder du efter de rette badesko til herrer, så du kan være 100% klar til sommer, så har du muligheden for at finde badesko, der matcher dine behov på SPORT24.DK. På vores webshop har du muligheden for hurtigt at danne et overblik over markedet, så du har nemmere ved at finde de rette. Eksempelvis kan du bestille flere forskellige par hjem for at få en idé om, hvilke modeller der passer dig bedst. Levering sker på 1-2 hverdage, og derfor skal du ikke vente længe på din pakke. Passer badeskoene ikke, kan du også bytte badesko til herrer i vores fysiske SPORT 24 butikker.