SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Padel fodtøj til mænd

52 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 52 produkter

Klæd dig i det rette Padel fodtøj

Hvis man bruger traditionelle løbesko på en padel bane, udsættes ens ankler for langt større risiko for vrid, og det kan ende med at gå galt. Derfor er det vigtigt at finde en padel sko der passer perfekt til padel, så du undgår alvorlige skader, der ikke bare går udover din evne til at spille, men også din evne til at fungere i dagligdagen. Derfor kan det kun anbefales at finde en herre eller dame padel sko, der sikrer dig en god stabilitet på banen. Det bedste råd til det er at finde padel fodtøj der er stiv, så du opnår den bedste stabilitet på banen. Dermed forbedrer du dine chancer for at undgå alvorlige skader i foden.

Vælg det korrekte fodtøj

Når du kigger efter sko til padel, er det vigtigt, at du kigger på nogle sko med en god støtte. Når du spiller padel, laver du ofte mange hurtige retningsskift. Derfor er det vigtigt at have det korrekte padel fodtøj på, som støtter de retningsskift du laver. Hvis du har en god støtte i skoene, som støtter godt op om dit benarbejde, vil du bedst muligt mindske risikoen for de alvorlige skader. Det er vigtigt at vælge en padel sko, da de er produceret med den rette stødabsorbering, støtte og stabilitet som der skal til.

Se det store udvalg af padel fodtøj online

Hos SPORT 24 bestræber vi os på at have et bredt udvalg af fodtøj til padel. Du kan finde et bredt udvalg af padel fodtøj i mange forskellige farver og modeller. Vi har padel fodtøj fra de helt populære brands, som laver nogle af de bedste padel sko. Det der kendetegner alle vores brands er, at alle deres produkter er skabt med fokus på høj komfort mens du spiller, men der er også stort fokus på din sikkerhed på banen, så du bedst muligt undgår alvorlige skader. Har du bestilt et par padel sko online, og størrelsen ikke passer, kan du nemt og hurtigt ombytte til den rigtige størrelse i en af de mange SPORT 24 butikker, så du i løbet af ingen tid kan blive godt spillende igen. Så skynd dig at finde dine næste padel sko her på siden.

 

Psst - besøg vores store padel univers, hvor du finder masser af videoer med tips, tricks og inspiration fra padel instruktør Sandy Farquharson fra The Padel School.