✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. Garmin Fenix 5X Plus Sapphire Pulsur
  Garmin Garmin Fenix 5X Plus Sapphire Pulsur
  7.100 DKK 6.300 DKK
 2. Select Stopur
  Select Select Stopur
  150 DKK
 3. Suunto Ambit 3 GPS Pulsur
  Suunto Suunto Ambit 3 GPS Pulsur
  3.500 DKK 2.000 DKK
 4. Suunto Spartan Ultra GPS Pulsur
  Suunto Suunto Spartan Ultra GPS Pulsur
  6.000 DKK 4.200 DKK
 5. Suunto Spartan Ultra Pulsur
  Suunto Suunto Spartan Ultra Pulsur
  6.000 DKK 4.200 DKK
 6. Suunto Spartan Sport Pulsur
  Suunto Suunto Spartan Sport Pulsur
  4.100 DKK 2.800 DKK

Ure til mænd

(32 produkter)

Smarte sportsure til herrer

Hvis du ligesom så mange andre mænd bliver motiveret til at yde mere ved at se dine fremskridt, så er et sportsur til herrer det rette valg for dig. Men der er flere forskellige muligheder, så vi hjælper dig her til at finde det ur til sport, der passer til dit behov. Overordnet kan man dele sportsure til herrer op i to kategorier: smartwatches eller GPS-ure og aktivitetsarmbånd. Forskellen ligger i, hvor mange funktioner du har behov for. Se vores præsentation af de mange funktioner herunder, og find det sportur, der matcher dine præferencer. Er du stadig i tvivl, kan du altid besøge en af vores butikker, få præsenteret urene og få gode råd med på vejen, så du kan finde den helt rette model til dig.

Smartwatch er meget mere end et sportsur

Med et smartwatch til herrer får du det hele til en aktiv hverdag, hvor du hele tiden kan holde dig opdateret. Det smarte ved et smartwatch er, at du kan få informationer om beskeder og mails direkte på dit ur. Du kan også lægge sange på uret og afspille dem. Du har også mulighed for at tjekke din kalender eller se vejrudsigten, så dit ur har mange ekstra funktioner end blot at måle din aktivitet. Men det kan selvfølgelig også bruges til både løb, cykling, svømning, trekking, golf og andre outdoor aktiviteter. Du kan bl.a. måle distance, kalorieforbrænding, søvnrytme, stressniveau, din puls, højde- og dybdemåling og meget mere. Du får altså alt-i-én med et af vores modeller af smarte sportsure. Se vores udvalg, og læs om de forskellige funktioner ved de forskellige modeller, så du kan finde den, der passer til dit behov.

Aktivitetsarmbånd med fokus på aktivitet

Hvis du i stedet ønsker at have et sportsur til herrer med fokus på din aktivitet, er et aktivitetsarmbånd til herrer det rette valg for dig. Her får du nemt overblik over dit aktivitetsniveau i løbet af hele dagen. Uret kan måle din puls og minde dig om at bevæge dig, når du har været inaktiv for længe. Den kan måle din hastighed, distance og kalorieforbrænding. Du kan også opstille personlige mål for din træning, som du nemt kan måle på.

Find dit nye sportsur til herrer hos SPORT 24

Hos SPORT 24 ønsker vi at inspirere dig til, at du får en mere aktiv hverdag og dermed et sundere liv. Det kan du få ved at lade et smartwatch eller et aktivitetsarmbånd til herrer motivere dig til at bevæge dig mere. Bestiller du dit nye sportsur til herrer gennem vores webshop, har du altid 365 dages returret. Og du kan altid bytte dit ur i en af vores mange butikker.