Sportstasker til mænd

54 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
14L
S
M
10L
15L
23L
25L
28L
30L
35L
40L
45L
60L
70L
85L
90L
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(57)
Mænd
(54)
Drenge
(24)
Piger
(25)
Pris
DKK 100
DKK 1,100
MærkerVis liste
adidas
(8)
Endurance
(4)
Haglöfs
(8)
Head
(2)
Helly Hansen
(1)
hummel
(4)
MOLS
(4)
Nike
(7)
Puma
(5)
Reebok
(2)
SALOMON
(6)
The North Face
(2)
Zeepac
(1)
KlubVis liste
Real Madrid
(1)
FarverVis liste
Blå
(2)
Brun
(1)
Grå
(8)
Grøn
(5)
Lilla
(1)
Rød
(4)
Sort
(35)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(7)
Miljøvenlig produktion
(5)
Mindre kemi
(7)
Sortering
Fjern alle
Mænd
50%
hummel Authentic Small Sportstaske
hummel
DKK 300
DKK 150
50%
Helly Hansen Classic M Duffel Sportstaske
Helly Hansen
DKK 1,100
DKK 550
50%
hummel Authentic Medium Sportstaske
hummel
DKK 350
DKK 175
50%
hummel Authentic Small Sportstaske
hummel
DKK 300
DKK 150
60%
Endurance Fulda Medium Toilettaske
Endurance
DKK 250
DKK 100
Bæredygtighed
Adidas Tiro Sportstaske M
adidas
DKK 380
40%
Endurance Grain 60L Sportstaske
Endurance
DKK 500
DKK 300
22%
Haglöfs Lava 90 Sportstaske
Haglöfs
DKK 900
DKK 700
Bæredygtighed
Salomon Outlife 45 Taske
SALOMON
DKK 900
22%
Haglöfs Lava 90 Sportstaske
Haglöfs
DKK 900
DKK 700
Bæredygtighed
Salomon Outlife 70 Taske
SALOMON
DKK 1,100
Bæredygtighed
adidas Tiro Sportstaske S
adidas
DKK 350
22%Bæredygtighed
Haglöfs Lava 70 Sportstaske
Haglöfs
DKK 900
DKK 700
Viser 28 af 54 produkter

Sportstasker til både sport og fritid

Med den rigtige sportstaske er det nemt at transportere både tøj og udstyr, når du skal til træning eller kamp. Her på siden finder du altid en lang række forskellige sportstasker i fremragende kvalitet. Sportstasker hjælper dig med at beskytte dit grej - og gør samtidig transporten af dit udstyr nem og bekvem.

Slidstærke materialer og praktiske bæreløsninger

De klassiske sportstasker er typisk designet med en justerbar skulderem, samt praktiske bærehanke, der kan samles med velcro for et perfekt greb. Dét gør sportstaskerne nemme at medbringe på både lange og korte ture, til og fra sporten. Indvendigt er taskerne som oftest udstyret med et stort hovedrum med god plads til både sko, tøj og andet udstyr. På de store modeller finder du desuden ofte udvendige enderum, som giver gode muligheder for en optimal opdeling af dit sportsgrej.

Sportstaskerne er desuden typisk fremstillet i slidstærke materialer, som kan holde til både bagagebånd, omklædningsrum og weekendture. Nogle sportstasker er endda fremstillet med en kraftig vandafvisende bund, så dit tøj og udstyr ikke bliver vådt, når tasken står på gulvet i omklædningsrummet.

Flere anvendelsesmuligheder

Sportstasker er et super praktisk valg - uanset hvilken sport du dyrker. Det er nemlig altid en fordel for dig, når du nemt kan transportere dit sportsgrej til og fra træning, eller når du skal til kamp. Herudover kan sportstaskerne være det nemme og enkle valg, når du skal pakke til 1-dagsture og weekendophold.

Lang levetid med enkle midler

For at forlænge din sportstaskes levetid er der et par enkle råd, du med fordel kan følge:

  • Tøm tasken - Væn dig til at tømme tasken når du kommer hjem fra træning, så den ikke står med beskidt tøj og vådt håndklæde. Dét vil nemlig tære på taskens materialer og forkorte levetiden.
  • Luft ud - Lad gerne tasken stå åben, så den kan få frisk luft, når du har tømt den efter brug. På den måde kan du undgå sur lugt og samtidig minimere risikoen for at den mørner.
  • Opbevar tørt - I peroder hvor du ikke bruger din sportstaske, anbefales det at opbevare den i et tørt rum. På den måde undgår du, at tasken får fugtskade og mugner.
  • Hold tasken ren - Med jævne mellemrum bør du sørge for at vaske tasken med en hårdt opvredet klud. Når du holder den pæn og ren, forlænger det nemlig taskens levetid. Efter rengøringer bør du huske at tørre tasken godt efter, så den ikke er fugtig, når du sætter den ind i skabet.

Se det store udvalg og vælg din favorit

Sportstasker fås i mange forskellige størrelser og designs. Det betyder, at du altid kan finde den helt rigtige model til netop dit behov. Således kan du altid hos SPORT 24 finde både små sportstasker til børnene, mellemstørrelser og store modeller med plads til det hele - uanset sportsgren.

Uanset om du er på jagt efter en lille sportstaske, der passer til barnets gymnastiktøj, eller du ønsker den helt store, rummelige udgave, så finder du nemt din næste sportstaske lige her på SPORT24.DK eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.

Se udvalget af vores hummel sportstasker til børn.