Rygsække til mænd

109 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
10%
SALOMON
DKK 500
Medlemspris DKK 450
10%
SALOMON
DKK 500
Medlemspris DKK 450
50%
Zeepac
DKK 500
DKK 250
50%
MOLS
DKK 300
DKK 150
50%
Zeepac
DKK 500
DKK 250
50%
Zeepac
DKK 450
DKK 225
Bæredygtighed25%
Haglöfs
DKK 600
DKK 450
Medlemspris DKK 480
30%
FZ Forza
DKK 500
DKK 350
Bæredygtighed17%
Haglöfs
DKK 600
DKK 500
Viser 28 af 109 produkter

Organisér dit grej med en smart rygsæk til herrer

Når du skal på tur, er en rygsæk i god kvalitet det oplagte valg til dit grej, så du altid er klar og forberedt på dagens udfordringer. En smart rygsæk til herrer giver gode muligheder for at organisere dine ting, så du nemt og hurtigt kan få fat i dem, når du har brug for det. Rygsækkens opbygning med skulderstropper sørger desuden for en behagelig bærekomfort og giver dig mulighed for at bruge dine arme, mens du transporterer dit grej.

Spændende sortiment af herre rygsække til alle behov

Her på siden finder du et stort udvalg af rygsække i høj kvalitet, der giver dig optimale betingelser uanset om du skal bruge den til og fra arbejde, på familieture i skoven eller på udfordrende vandreture. Sortimentet byder både på små, enkle herre rygsække med et minimalistisk design samt større modeller med masser af praktiske lommer og rum, der giver mulighed for at organisere dit grej på den mest optimale måde. Nogle rygsække til herrer er desuden designet med en smart, polstret lomme, der passer til din bærbare computer, så du trygt kan medbringe den på dine ture.

Vælg den rette bærekomfort

Skulderstropperne og selve bæresystemet er et vigtigt element, når du skal vælge en ny rygsæk til herrer. Jo længere tid du bruger din rygsæk ad gangen, og jo tungere du pakker den, jo vigtigere er bærekomforten. Nogle af de små, lette rygsække er udstyret med et simpelt bæresystem uden ekstra polstring omkring stropper og rygstykke. Disse modeller egner sig perfekt til hverdagsbrug og korte ture med let oppakning. Derudover finder du herre rygsække med avancerede bæresystemer, der kan justeres, så pasformen bliver helt perfekt. Disse rygsække er typisk forsynet med velpolstrede skulderstropper og rygstykke samt designet med gode ventilerende egenskaber, så komforten er i top på dine lange ture - uanset temperaturen. De største herre rygsække er udstyret med hoftebælter, der giver optimal støtte og den helt rigtige vægtfordeling. Skal du ud og gå langt med tung oppakning, er en denne type rygsæk derfor det ideelle valg.

Tryg og hurtig nethandel hos SPORT 24

Hos SPORT 24 kan du altid finde den rette herre rygsæk til netop dit behov. En rygsæk til herrer skal både være slidstærk, velsiddende og praktisk indrettet - og her på siden finder du et stort udvalg af smarte modeller, der alle opfylder disse krav. Du kan altså roligt bestille din nye rygsæk online hos SPORT 24, da kvaliteten er i top, og du får leveret dine varer efter blot 1-2 hverdage. Som VIP-medlem får du desuden fri fragt og optjener bonus af dine køb. Husk i øvrigt at vi bytter dine varer i 365 dage - altid med et smil.