NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

ØVRIGT UDSTYR OG TILBEHØR til mænd

303 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 303 produkter

Gør træningen sjovere med sports-udstyr til herrer

Dit tøj er selvfølgelig vigtigt, når du træner og dyrker sport, men praktisk tilbehør kan også gøre en stor forskel. På denne side kan du finde et stort udvalg af sports-udstyr og tilbehør til herrer. Det kan bruges både i din fritid og på tværs af sportsgrene. Det er praktisk og smart grej, som kan bruges både til træning og i fritiden. Lad sig inspirere til at finde det, du lige står og mangler.

Det uundværlige træningstilbehør

Når du skal træne, er det vigtigt, at du får rigeligt med vand. Derfor har vi samlet et udvalg af smarte vandflasker, så du kan vælge den model, du foretrækker. Det er selvfølgelig også meget praktisk at have en træningstaske, som du kan transportere dit træningstøj og dit træningstilbehør i til og fra sport og træning. En god sportstaske har flere forskellige rum, så du eksempelvis kan lægge dit håndklæde i et rum og derved undgå, at dit tøj eller andre ting i tasken bliver våde. Du kan også finde sportsbind af forskellig art, som kan beskytte og aflaste dine led under træning.

Gør din workout lidt smartere

Hvis du vil pimpe din træning lidt op med lækkert sports-udstyr til herrer, så kan du se vores mange smarte ure, der kan måle en hel række af ting i forbindelse med din træning. Vi har forskellige slags, som kan bruges både til løb, cykling, svømning, trekking og mange andre sportsgrene. Du kan måle din distance, din kalorieforbrænding, din søvnrytme, din puls samt højdemåling og dybdemåling. Der er mange muligheder, så se vores udvalg og find den model, der passer til dine behov. Sammen med dit ur, kan du også gøre løbeturen lidt sjovere med vores høretelefoner til løb, hvor vi også har flere forskellige slags, du kan vælge imellem.

Find dit nye sports-udstyr til herrer her

Du kan finde lige det, du søger hos SPORT 24. Der er altså ingen undskyldning for at blive hjemme på sofaen. Med lækkert sports-udstyr er du motiveret til at få trænet, så du kan få en mere sporty livsstil. Hvis du bestiller fra vores webshop, har du dit sports-udstyr til herrer inden for 1-2 hverdage. Og du kan altid bytte det i en af vores SPORT 24-butikker. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi glæder os til at hjælpe dig.