Spar 20% på ALT* i HELE webshoppen | *Tilbuddet gælder til og med mandag d. 1/6 og gælder ikke medlemsvarer, FUSION, elektronik og gavekort.

Golf T-shirts til mænd

(0 produkter)

Gør golf ekstra sjovt med golf-T-shirts til herrer

Når du gør dig klar til at spille de 18 huller, så er det rart at se, at solen er fremme. Det er nemmere at bruge en hel dag på græsset, hvis vejret er godt - og formentligt også betydeligt sjovere. Til at gøre golf-træningen endnu sjovere vil det kræve den rette golf-T-shirt til mænd. Med en golf-T-shirt til herrer i god kvalitet og i den rigtige størrelse bliver det en fornøjelse at bevæge sig rundt på greenen. I SPORT 24's udvalg af trøjer kan du opnå god bevægelighed og høj komfort, når du står klar til at gøre dit sving.

Find den rette golf-T-shirt til mænd

Hvad skal du gå efter, når du skal finde den rette golf-T-shirt? Det er først og fremmest væsentligt at finde den rette størrelse, som hverken sidder for tæt eller løst. Det er naturligvis en smagssag, hvad du foretrækker. Derudover er materialer vigtigt for en god komfort, så du ikke skal koncentrere dig om andet et at slå det gode slag.

Vi har golf-T-shirts til herrer i:

  • Polyester
  • Bomuld
  • En blanding af dem

Med en T-shirt til mænd i en blandet udgave får du en blød og lækker trøje, samtidig med at den er åndbar. Polyester giver den åndbare effekt og er således svedtransporterende, mens bomuldet er lækkert blødt. Har du mere behov for at kunne "svede", så er det at foretrække en golf-T-shirt til herrer i polyester.

Trøjer i høj kvalitet

Golf-T-shirts til herrer har dog også en anden egenskab, der er værd at nævne. De er nemlig lavet i høj kvalitet. Når du køber dem, får du altså en T-shirt, hvor der er lagt vægt på detaljen.

Derfor får du trøjer, der: 

  • Er slidstærke
  • Holder formen 
  • Beskytter kroppen

Fordi golf-T-shirts til mænd er lavet i høj kvalitet, får du også de egenskaber, der kun kommer med tøj i den kaliber. Med golf-T-shirts til herrer har du en trøje, der kan holde længe, og som du bestemt ikke behøver at være bange for at ødelægge.

Prøv den på

Vil du gerne prøve trøjen på? Da kan du besøge en af vores SPORT 24-butikker. Her kan du både mærke stoffet og størrelsen. En anden mulighed er at bestille den trøje, du tænker er den rette, online. Du har altid mulighed for at bytte i op til 365 dage efter købet.