Golfsko til mænd

17 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 17 af 17 produkter

Godt udvalg af golfsko til herrer

Her på shoppen finder du et godt udvalg af smarte og velsiddende golfsko til herrer. Sortimentet byder både på modeller med et sporty og moderne design samt mere klassiske herre golfsko. Fælles for alle golfskoene er dog den gode kvalitet, der sikrer en høj komfort på banen.

Få høj komfort og godt greb i banen

Spiller du på en almindelig 18-hullers golfbane, kommer du typisk til at gå omkring 7-10 kilometer, inden du er færdig. Det kræver naturligvis et par gode golfsko, så dine fødder holdes komfortable - og så du kan koncentrere dig fuldt ud om spillet på banen. De fleste golfsko til herrer er desuden forsynet med spikes under sålen, hvilket sikrer et godt greb i banen. Dette er fantastisk vigtigt, da det giver dig et optimalt fodfæste og bedre balance, så du ikke glider, når du svinger golfkøllen.

Tørre fødder i al slags vejr

De fleste golfsko til herrer er designet med fokus på en god åndbarhed, så fødderne ikke "koger over" under de mange timer på golfbanen. Nogle modeller er ligeledes designet med vandafvisende eller sågar helt vandtætte overdele, hvilket naturligvis er en stor fordel, når det regner eller banen stadig er våd efter en regnbyge. Ønsker du tørre og komfortable fødder, mens du spiller, kan du altså roligt gå på jagt i vores sortiment af herre golfsko.

Køb golfsko til herrer online hos SPORT 24

Står du og mangler et par gode herre golfsko til weekenden, er du kommet til det helt rigtige sted. Bestil nu og modtag dine golfsko om kun 1-2 hverdage, så du er klar til en ny runde på golfbanen. Kvaliteten er i top og priserne skarpe hos SPORT 24. Husk at du helt gratis kan blive VIP-medlem hos SPORT 24 og derved få fordele som eksempelvis bonus på dine køb samt fri fragt og retur. For alle vores kunder gælder vores 365-dages returret naturligvis, og du bestemmer selv, om du vil sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.