Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

DART til mænd

31 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Dartskive
(3)
Dartpile
(9)
Dart tilbehør
(19)
StørrelseVis liste
25 gram
16 gram
18 gram
20 gram
21 gram
22 gram
23 gram
24 gram
18 mm
ONESIZE
Medium
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(31)
Mænd
(31)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 25
DKK 1,000
MærkerVis liste
Harrows
(30)
WINMAU
(1)
FarverVis liste
Blå
(1)
Rød
(1)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Harrows Shafts Gyro
Harrows
DKK 50
Harrows Shafts Gyro
Harrows
DKK 50
Viser 28 af 31 produkter

Dart er for alle

Dart er en fantastisk underholdende sport, som kan spilles af stort set alle - uanset niveau. Udover at det er en meget seriøs sport, hvor de største stjerner vinder hæder og store pengepræmier, er dart også en yndet fritidsbeskæftigelse i både klubber og private hjem. Nyder du også at hygge dig med dine venner omkring en spændende og kammeratlig dyst, kan du her på shoppen finde et stort og spændende dartsortiment i absolut topkvalitet!

Mærk suset når du rammer Bull's eye

At spille dart kræver hverken de store forudsætninger eller særlig meget plads. Selve skiven fylder ikke meget på væggen, og de 2,37 meters afstand til kasteren findes ofte nemt i garagen, skuret eller kælderrummet. Et af de mest populære regelsæt at spille efter er at spille fra 501 og ned til præcist 0 point. Den hurtigste lukning er med kun 9 kast, hvilket anses som en af de vanskeligste og mest eftertragtede præstationer i sporten. Herefter kan der afsluttes med at spilleren skal ramme Rød Bull - også kaldet Bull's eye, for at vinde spillet. Den evige jagt på det perfekt kast og følelsen når det lykkes, gør dart til en vidunderlig tidsrøver sammen med en flok gode venner.

Nem og enkel bestilling på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende dart sortiment. Udvalget er sammensat fra klassiske mærker som Harrows og Winmau, som er internationalt anerkendt brands inden for sporten. Bestil online på SPORT24.DK og modtag dine varer hurtigt og sikkert - nemt, enkelt og helt lige til.