✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 63%
  Double Fish Table Tennis Ball 10-Pack - 0 Star
  Double Fish Double Fish Table Tennis Ball 10-Pack - 0 Star
  80 DKK 30 DKK
 2. 50%
  Double Fish Table Tennis Ball 10-Pack - 3 Star
  Double Fish Double Fish Table Tennis Ball 10-Pack - 3 Star
  170 DKK 85 DKK
 3. STIGA Seasons Outdoor Bordtennisbolde
  STIGA STIGA Seasons Outdoor Bordtennisbolde
  70 DKK
 4. Stiga Perform Competition 3-Pak Bordtennisbolde
  STIGA Stiga Perform Competition 3-Pak Bordtennisbolde
  60 DKK

Bordtennisbolde til mænd

(4 produkter)

Vælg den rigtige bordtennisbold

Gå ikke på kompromis med kvaliteten på dine bordtennisbolde. Bolden er nemlig den det hele drejer sig om, så lige præcis dér må du under ingen omstændigheder gå ned på udstyret. Der findes mange forskellige modeller, så du kan vælge den helt rigtige type, der passer til dit spilleniveau. Så uanset om du spiller på højt turneringsniveau, hygger i SFO'en eller har dit eget bord derhjemme, kan du altid finde en bold, der perfekt matcher dine krav.

En bordtennisbold har en diameter på 40 mm og har i mange år været fremstillet i celluloid. Dette materiale er dog giftigt og nyere bordtennisbolde bliver nu produceret i plastik uden celluloid.

Få et højere teknisk niveau med kvalitets bolde

Der er mærkbar forskel på de rigtig gode bordtennisbolde og de billigere modeller. Topbolde er nemlig fremstillet med større præcision, hvilket betyder, at de er fuldstændig runde. En helt rund bold uden afvigelser har et mere præcist og lige svæv i luften. Dét giver dig mere kontrol med bolden og lader dig slå mere præcise slag med stor ensartethed uden at bolden "drejer af". Det vil sige, at du med en model i god kvalitet kan spille på et højere teknisk niveau.

Bestil dine bordtennisbolde online hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid kvalitets bordtennisbolde til både hygge-, motions- og eliteniveau. Du bestiller nemt og enkelt online på SPORT24.DK og modtager derefter sikkert og hurtigt dine varer. Du er også altid velkommen i din lokale SPORT 24 butik, hvor du kan få gode råd og professionel vejledning i forbindelse med dit valg af bordtennisbolde.