Billard tilbehør til mænd

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Billard tilbehør giver dit udstyr længere levetid

Med det rigtige billard tilbehør kan du passe godt på dit udstyr. Billard tilbehør som køetui og køkasse giver dig for eksempel mulighed for at opbevare og fragte din kø sikkert rundt til stævner - samt frem og tilbage, når du skal til træning i klubben.

Skift selv duppen på din kø

Kvaliteten af duppen yderst på din kø er meget vigtig for dit spil og præcision, når du er ved bordet. Derfor finder du under billard tilbehør både limlæder og skruelæder, som gør det muligt for dig selv at skifte duppen på en hurtig og enkel måde. Det kan altså godt betale sig at investere i noget ordentligt billard tilbehør, da priserne er relativt lave og det typisk forlænger levetiden markant på din - ofte noget dyrere - kø.

Skruelæder og limlæder

Skruelæder er designet med et gevind, som gør det meget nemt at skifte duppen yderst på køen. Denne metode anvendes typisk til salonkøer, mens limlæder bruges på mere professionelle køer. At skifte limlæder er lidt mere kompliceret, da det kræver en grundig rengøring af kappen, inden du med en god lim sætter limlæderet fast.

Altid høj service når du køber billard tilbehør hos SPORT 24

Hos SPORT 24 får du et godt udvalg af billard tilbehør i rigtig høj kvalitet. Handler du online her på SPORT24.DK får du desuden hurtigt og sikkert leveret din bestilling, ligesom du har mulighed for at bytte dine varer i en af de fysiske SPORT 24 butikker. Det betyder, at du trygt kan lægge din ordre her på webshoppen, så du kan sikre dit billard tilbehør en længere levetid!