NFL trøjer til mænd

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

NFL trøjer til fans af amerikansk football

Rigtige NFL fans bærer med stolthed de eftertragtede originale Nike spilletrøjer fra yndlingsholdet i NFL - også selvom holdet måske ikke er blandt de 2 hold, der er så heldige at gå hele vejen til Super Bowl denne sæson. Er man rigtig NFL fan, så bærer man nemlig de rigtige Nike NFL trøjer - og der er jo altid en ny spændende sæson med amerikansk fodbold næste år!

De originale NFL trøjer

De fleste fans værner for meget om deres originale NFL trøjer til nogensinde at ville svine dem til med mudder og græs - eller på anden måde udsætte NFL trøjerne for den hårde behandling, som spilletrøjerne nu engang kan blive udsat for i en amerikansk football kamp. Men faktisk er disse originale football spilletrøjer fra Nike lavet i funktionelle og svedtransporterende materialer - så du kunne faktisk sagtens bruge dem til både aktiv football træning, eller en rigtig amerikansk fodbold kamp for den sags skyld. Så hvis du vil have den bedste trøje til din football træning, så tag et nærmere kig på disse originale NFL trøjer fra Nike, som er den officielle leverandør af fodboldtøj til NFL.

Legendariske NFL trøjer

De NFL trøjer, der er samlet her på siden, tæller nogle af de mest legendariske profiler og klubber i hele National Football League. Du finder både trøjer fra:

Blandt de originale NFL trøjer fra de i alt 32 klubber i NFL, finder du de legendariske spilletrøjer fra stjerne footballspillere som Drew Brees, Andrew Luck, Tony Romo og Cam Newton.

Både udebane og hjemmebane jerseys

I det store udvalg af NFL trøjer, finder du både hjemmebane og udebane spillertrøjer fra de forskellige NFL klubber. I beskrivelsen for de enkelte NFL trøjer, kan du læse mere om den pågældende spilletrøje. Hér kan du også se, om det er en udebane eller hjemmebane trøje. Spilletrøjerne fås i herre størrelser og går fra str. S til XXL.

De rigtige NFL jerseys kommer fra Nike

Siden april 2012 har Nike Inc. været den officielle leverandør af jerseys til NFL. Med aftalen om igen at blive den officielle leverandør af NFL trøjer, afløste Nike dermed Reebok, som var stod for leverancerne til og med 2011 sæsonen. Det er imidlertid ikke første gang Nike er officiel leverandør af jerseys til National Football League - det har virksomheden nemlig også været tilbage i midt 1990’erne. Nu er de igen den officielt tilbage som leverandør af jerseys til spillerne i den mest populære liga i amerikansk fodbold.

Giv din indre fan en rigtig NFL trøje

Som rigtig fan af amerikansk fodbold, ved du udemærket, hvor stolt det ville gøre dig at bære den rigtige NFL trøje fra dit favorit football hold. Giv din indre NFL fan den originale Nike football trøje, som du gerne vil have. Find lige præcis dén helt rigtige NFL trøje blandt de mange legendariske spilletrøjer til amerikansk fodbold, som du kan finde i vores store sortiment af amerikansk fodboldtøj fra blandt andet Nike.