Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Regnbukser til mænd

8 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(6)
Mænd
(8)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 250
DKK 1,500
MærkerVis liste
Haglöfs
(1)
Helly Hansen
(1)
Peak Performance
(1)
The North Face
(1)
Vertical
(2)
Weather Report
(2)
FarverVis liste
Sort
(7)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Miljøvenlig produktion
(1)
Mindre kemi
(2)
Sortering
Fjern alle
Mænd
38%
Helly Hansen Dubliner Pants Herre
Helly Hansen
DKK 650
DKK 400
17%Bæredygtighed
Weather Report Delton Regnbukser Herre
Weather Report
DKK 600
DKK 500
19%Bæredygtighed
Haglöfs L.I.M Regnbukser Herre
Haglöfs
DKK 1,600
DKK 1,300
33%
Weather Report Regntøj - Dame eller Herre - Sætpris
Weather Report
DKK 1,500
DKK 1,000
20%Bæredygtighed
Peak Performance Velox Golfregnbukser Herre
Peak Performance
DKK 1,500
DKK 1,200
Viser 8 af 8 produkter

Regnbukser til fritid og hverdag

Vejrudsigten skal ikke bestemme, om du skal være indendørs eller udendørs, når du vil dyrke dine fritidsaktiviteter. Iført regnbukser til herrer kan du blæse på regnvejret og opholde dig ude, lige så længe du har lyst uden at blive kold og fugtig. Du er landet på kategorien med regnbukser til herrer på SPORT24.DK, og her kan du blive klædt på i de lækreste regnbukser, der holder dig tør og tilpas på en gråvejrsdag. Du er garanteret en god pasform og god kvalitet.

Gå efter regnbukser med elastik

Når du skal have et par bukser under dine regnbukser, kan det nogle gange blive lidt vanskeligt at have plads til det hele, når det samtidig skal være komfortabelt. Vælger du regnbukser med elastik i linningen, har du god plads at give af både til jeans og bluser, der skal stoppes ned i regnbukserne.

En elastik i dine regnbukser til herrer er også den mest behagelige løsning, som giver dig den bedste pasform og bevægelsesfrihed. Suppleret med en knap og lynlås er du optimalt klædt på, men en enkel linning med elastik er altid et sikkert valg.

Foruden elastikken er der også fire andre punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal købe regnbukser til herrer for at få det bedste par i kurven:

  • Vandsøjletryk
  • Justérbar lukning i bukseben og linningen
  • Refleksdetaljer
  • Slidstyrke

De fleste regnvejrsdage er grå og dunkle, så det er mest sikkert at færdes ude i trafikken med reflekser på. Har dine regnbukser reflekser, behøver du ikke tænke på at huske på dem selv. Det er også alfa og omega, at du får valgt den rette størrelse, når du køber regnbukser til herrer. Stumper regnbukserne, holder de ikke tætte.

Vandsøjletrykket fortæller desuden noget om, hvor store regnbyger dine regnbukser kan klare, uden du bliver gennemblødt. Gå efter et højt vandsøjletryk - gerne på mindst 5.000 mm.

I tvivl om valg af regnbukser til herrer?

Hos SPORT 24 har vi altid det sikre valg af regnbukser på hylden. Vi lægger vægt på at kunne tilbyde dig kvalitet, komfort, funktionalitet og pasform. Har du spørgsmål til de regnbukser, vi har her i kategorien eller i din nærmeste SPORT 24 butik, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Find også en regnjakke til de danske regnvejrsdage. Vi har også komplette regnsæt, som klæder dig på fra top til tå og til en god pris.