✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Vertical Kristiansand AWG Pant Herre
  Vertical Vertical Kristiansand AWG Pant Herre
  400 DKK 200 DKK
 2. 50%
  Vertical Suomi 4 Way Stretch Regnbukser Herre
  Vertical Vertical Suomi 4 Way Stretch Regnbukser Herre
  700 DKK 350 DKK
 3. 20%
  Peak Performance Velox Golfregnbukser Herre
  Peak Performance Peak Performance Velox Golfregnbukser Herre
  1.500 DKK 1.200 DKK
 4. 17%
  Weather Report Delton Regnbukser Herre
  Weather Report Weather Report Delton Regnbukser Herre
  600 DKK 500 DKK
 5. 20%
  Tenson Biscaya Evo Regnbukser Herre
  Tenson Tenson Biscaya Evo Regnbukser Herre
  600 DKK 480 DKK
 6. The North Face Dryzzle Futurelight Regnbukser Herre
  The North Face The North Face Dryzzle Futurelight Regnbukser Herre
  1.500 DKK

Regnbukser til mænd

(11 produkter)

Regnbukser til fritid og hverdag

Vejrudsigten skal ikke bestemme, om du skal være indendørs eller udendørs, når du vil dyrke dine fritidsaktiviteter. Iført regnbukser til herrer kan du blæse på regnvejret og opholde dig ude, lige så længe du har lyst uden at blive kold og fugtig. Du er landet på kategorien med regnbukser til herrer på SPORT24.DK, og her kan du blive klædt på i de lækreste regnbukser, der holder dig tør og tilpas på en gråvejrsdag. Du er garanteret en god pasform og god kvalitet.

Gå efter regnbukser med elastik

Når du skal have et par bukser under dine regnbukser, kan det nogle gange blive lidt vanskeligt at have plads til det hele, når det samtidig skal være komfortabelt. Vælger du regnbukser med elastik i linningen, har du god plads at give af både til jeans og bluser, der skal stoppes ned i regnbukserne.

En elastik i dine regnbukser til herrer er også den mest behagelige løsning, som giver dig den bedste pasform og bevægelsesfrihed. Suppleret med en knap og lynlås er du optimalt klædt på, men en enkel linning med elastik er altid et sikkert valg.

Foruden elastikken er der også fire andre punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal købe regnbukser til herrer for at få det bedste par i kurven:

 • Vandsøjletryk
 • Justérbar lukning i bukseben og linningen
 • Refleksdetaljer
 • Slidstyrke

De fleste regnvejrsdage er grå og dunkle, så det er mest sikkert at færdes ude i trafikken med reflekser på. Har dine regnbukser reflekser, behøver du ikke tænke på at huske på dem selv. Det er også alfa og omega, at du får valgt den rette størrelse, når du køber regnbukser til herrer. Stumper regnbukserne, holder de ikke tætte.

Vandsøjletrykket fortæller desuden noget om, hvor store regnbyger dine regnbukser kan klare, uden du bliver gennemblødt. Gå efter et højt vandsøjletryk - gerne på mindst 5.000 mm.

I tvivl om valg af regnbukser til herrer?

Hos SPORT 24 har vi altid det sikre valg af regnbukser på hylden. Vi lægger vægt på at kunne tilbyde dig kvalitet, komfort, funktionalitet og pasform. Har du spørgsmål til de regnbukser, vi har her i kategorien eller i din nærmeste SPORT 24 butik, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Find også en regnjakke til de danske regnvejrsdage. Vi har også komplette regnsæt, som klæder dig på fra top til tå og til en god pris.