Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 46%
  Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 2. 50%
  Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  Karrimor Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  800 DKK 400 DKK
 3. 46%
  Salomon Fortaleza GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Fortaleza GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 4. 38%
  Salomon XT Asama GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon XT Asama GTX Trail Løbesko Herre
  1.300 DKK 800 DKK
 5. 50%
  Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  Karrimor Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  1.000 DKK 500 DKK
 6. 44%
  Endurance Treck Trail Sko
  Endurance Endurance Treck Trail Sko
  800 DKK 450 DKK

Vandresko til mænd

(50 produkter)

Herre vandresko til udendørslivets udfordringer

Når du bevæger dig udendørs i udfordrende terræner og skiftende vejrforhold, er et par gode vandresko til herrer en kæmpe fordel. Her på webshoppen finder du altid et stort og spændende udvalg af velsiddende vandresko, som vil føre dig sikkert igennem udendørslivets mange forskellige strabadser.

Høj komfort og optimal støtte

I udvalget af vandresko til herrer finder du lette og velsiddende modeller, der specifikt er designet til at kunne klare det hårde slid fra det rå underlag og de ofte mange timers brug ad gangen. Ofte er herre vandreskoene fremstillet med støttende stafferinger på siderne, en fast hælkappe og et snøresystem, der hurtigt og enkelt lader dig justere skoens pasform perfekt. Dét sikrer en fremragende komfort med den helt rigtige støtte til dine fødder.

Overdel og sål - vælg det rigtige tilbud på vandresko

Overdelen på de mange forskellige vandresko til herrer varierer, så du kan få præcis den beskyttelse og komfort, som du behøver. Nogle af modellerne er nemlig designet med vandtætte overdele, der holder dine fødder tørre og tilpasse, mens andre modeller er designet med fokus på maksimal åndbarhed og ventilation. Ydersålen er typisk fremstillet i et ekstremt slidstærkt gummimateriale, som - sammen med et groft mønster - sikrer et suverænt fodfæste på forskellige underlag og under skiftende vejrforhold.

Hurtig og sikker nethandel hos SPORT 24

På SPORT24.DK finder du altid et varieret udvalg af kvalitets vandresko til mænd, der effektivt vil beskytte dine fødder, når du tager på eventyr til fods. Når du handler online hos SPORT 24, er du sikret et godt udvalg til den helt rigtige pris. Derudover får du leveret dine varer trygt, sikkert og lynhurtigt. Det skal nemlig være nemt, billigt og helt enkelt at handle vandresko til herrer online - det er det på SPORT24.DK!