✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 46%
  Salomon Warra GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Warra GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 2. 50%
  Salomon XA Elevate GTX Tail Løbesko
  SALOMON Salomon XA Elevate GTX Tail Løbesko
  1.300 DKK 650 DKK
 3. 20%
  Salomon Alphacross Blast GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon Alphacross Blast GTX Trail Løbesko Herre
  1.000 DKK 800 DKK
 4. 46%
  Salomon Supercross GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon Supercross GTX Trail Løbesko Herre
  1.200 DKK 650 DKK
 5. 18%
  Salomon Speedcross 5 Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon Speedcross 5 Trail Løbesko Herre
  1.100 DKK
  Medlemspris 900 DKK Bliv medlem - Klik her
 6. 18%
  Ecco Exostride GTX Vandresko Herre
  Ecco Ecco Exostride GTX Vandresko Herre
  1.100 DKK 900 DKK

Vandresko til mænd

(52 produkter)

Herre vandresko til udendørslivets udfordringer

Når du bevæger dig udendørs i udfordrende terræner og skiftende vejrforhold, er et par gode vandresko til herrer en kæmpe fordel. Her på webshoppen finder du altid et stort og spændende udvalg af velsiddende vandresko, som vil føre dig sikkert igennem udendørslivets mange forskellige strabadser.

Høj komfort og optimal støtte

I udvalget af vandresko til herrer finder du lette og velsiddende modeller, der specifikt er designet til at kunne klare det hårde slid fra det rå underlag og de ofte mange timers brug ad gangen. Ofte er herre vandreskoene fremstillet med støttende stafferinger på siderne, en fast hælkappe og et snøresystem, der hurtigt og enkelt lader dig justere skoens pasform perfekt. Dét sikrer en fremragende komfort med den helt rigtige støtte til dine fødder.

Overdel og sål - vælg det rigtige tilbud på vandresko

Overdelen på de mange forskellige vandresko til herrer varierer, så du kan få præcis den beskyttelse og komfort, som du behøver. Nogle af modellerne er nemlig designet med vandtætte overdele, der holder dine fødder tørre og tilpasse, mens andre modeller er designet med fokus på maksimal åndbarhed og ventilation. Ydersålen er typisk fremstillet i et ekstremt slidstærkt gummimateriale, som - sammen med et groft mønster - sikrer et suverænt fodfæste på forskellige underlag og under skiftende vejrforhold.

Hurtig og sikker nethandel hos SPORT 24

På SPORT24.DK finder du altid et varieret udvalg af kvalitets vandresko til mænd, der effektivt vil beskytte dine fødder, når du tager på eventyr til fods. Når du handler online hos SPORT 24, er du sikret et godt udvalg til den helt rigtige pris. Derudover får du leveret dine varer trygt, sikkert og lynhurtigt. Det skal nemlig være nemt, billigt og helt enkelt at handle vandresko til herrer online - det er det på SPORT24.DK!