✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Cruz Penang Sandal Herre
  Cruz Cruz Penang Sandal Herre
  500 DKK 250 DKK
 2. 50%
  Mols Fuglsang Sandal Herre
  MOLS Mols Fuglsang Sandal Herre
  500 DKK 250 DKK
 3. 50%
  Karrimor Melbourne Vandresandaler Herre
  Karrimor Karrimor Melbourne Vandresandaler Herre
  1.000 DKK 500 DKK
 4. 20%
  Salomon Tech Feel Vandresandaler Herre
  SALOMON Salomon Tech Feel Vandresandaler Herre
  750 DKK 600 DKK
 5. 22%
  Salomon Speedcross Sandaler Herre
  SALOMON Salomon Speedcross Sandaler Herre
  900 DKK 700 DKK
 6. 29%
  Merrell Cedrus Convertable Sandaler Herre
  Merrell Merrell Cedrus Convertable Sandaler Herre
  700 DKK 500 DKK

Vandresandaler til mænd

(13 produkter)

Velsiddende vandresandaler til herrer

Vandresandaler skal være velsiddende, støttende og beskyttende. Her på webshoppen finder du et stort udvalg af lækre vandresandaler til herrer, der til fulde leve op til dine behov for komfort og funktionalitet. På SPORT24.DK finder du altid et stort og spændende udvalg af både smarte, funktionelle og velsiddende vandresandaler til herrer. Husk at vi leverer dine nye vandresandaler efter blot 1-2 hverdage.

Køb vandresandaler til herrer med velsiddende og ventilerende overdele

Overdelen på dine vandresandaler skal være fremstillet i et blødt og komfortabelt materiale, så du undgår irriterende gnidningsgener, mens du er på tur. Derudover er det en stor fordel, hvis overdelen er designet med forskellige justeringsmuligheder - både over vristen og ved hælen - så du får en perfekt tilpasset pasform, der følger dine fødder og giver maksimal støtte. Det støttende design skal desuden kombineres med maksimal ventilation, så fødderne får frisk luft og holdes afkølede og komfortable på de varme dage.

Vælg såler der både er fleksible og stabile

For at få det maksimale udbytte af dine vandresandaler, er det en fordel, at sålen er designet med en kombination af støtte og fleksibilitet. På den måde opnår du den bedste beskyttelse, samtidig med at fødderne tillades en naturlig og effektiv afvikling i både fladt og kuperet terræn. For ekstra komfort kan du vælge en model med en anatomisk korrekt fodseng, der tager hensyn til dine fødders anatomi og blandt andet støtter dig optimalt i svangen.

Køb vandresandaler til herrer online hos SPORT 24

På SPORT24.DK er du garanteret tryg, hurtig og effektiv nethandel. Det betyder, at du altid kan finde fantastisk lækre vandresandaler til herrer i topkvalitet, når du handler online her på webshoppen. Ud over et stort sortiment af vandresandaler til konkurrencedygtige priser, får du tilmed lynhurtig levering og mulighed for at bytte dit køb i 365 dage i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker i landet. Dét er nem og sikker nethandel.

 

Se flere herre sandaler her!