Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 46%
  Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 2. 50%
  Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  Karrimor Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  800 DKK 400 DKK
 3. 46%
  Salomon Fortaleza GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Fortaleza GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 4. 43%
  Salomon Lyngen Mid GTX Vandrestøvler Herre
  SALOMON Salomon Lyngen Mid GTX Vandrestøvler Herre
  1.400 DKK 800 DKK
 5. 50%
  Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  Karrimor Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  1.000 DKK 500 DKK
 6. 44%
  Endurance Treck Trail Sko
  Endurance Endurance Treck Trail Sko
  800 DKK 450 DKK

Outdoor fodtøj til mænd

(87 produkter)

Kom helt i top med outdoor-fodtøj til herrer

Når bjergtinderne ser ud til at være lidt for langt væk, så hjælper det ikke, at udstyret ikke kan følge med. På de lange vandreture er det vigtigt at have udstyr, der hjælper dig videre og ikke holder dig tilbage. Et af de vigtigste stykker udstyr, enhver vandrer kan eje, er selvfølgelig sko. Outdoor-fodtøj til herrer er udstyr til vandreturen, der kan hjælpe dig op og videre, så du når hele vejen. Det er vigtigt med beskyttelse til kroppen, og det hele starter ved at få fat i fodtøj, der holder fødderne sunde og raske.

Til arbejde eller haven

Outdoor-fodtøj til herrer er selvfølgelig vigtigt, når man vandrer. Men outdoor-fodtøj kan i høj grad også bruges i andre sammenhænge. Outdoor-fodtøj til mænd giver nemlig god komfort. Derfor er de også gode at have på, når du er i haven, står på arbejdet, eller bare skal ud og gå en tur med børn eller børnebørn.

Med outdoor-fodtøj til herrer får du: 

 • God komfort hele dagen
 • Et støttende design
 • Åndbare sko

Outdoor-fodtøj til mænd er glimrende for alle, der bare kan lide at være udenfor og ønsker godt udstyr, der fungerer hele dagen.

Forskellige varianter af outdoor-fodtøj til herrer

Outdoor-fodtøj til mænd varierer på enkelte punkter. Det er især, fordi mange af dem har forskellige formål. Du kan derfor finde outdoor-fodtøj til herrer med: 

 • Højt, mellemhøjt eller lavt skaft
 • Klassiske eller farverige designs
 • Grove såler for optimalt fodfæste

Outdoor-fodtøj til herrer kan derfor bruges til mange forskellige formål. Hvis du specifikt ønsker sko til vandring, så kan det være en idé med et højt skaft. Det beskytter anklerne mod pludselige bevægelser. Outdoor-fodtøj til herrer med højt skaft kan dog blive træls i længden, hvis du skal bruge dem til arbejde. Derfor kan det være en idé at anskaffe dig et par med lavt skaft, hvis du ikke skal ud at vandre.

Bestil til ferien

Uanset hvad du skal bruge dit outdoor-fodtøj til herrer til, så er det svært at komme uden om, at det er sko med mange kvaliteter. De er behagelige og slidstærke. Derfor er outdoor-fodtøj til herrer også perfekt at have med på ferie. Med outdoor-fodtøj til herrer slipper du for at skulle have flere forskellige par sko med. I stedet får du sko, der kan bruges til det hele. Hos SPORT 24 leverer vi inden for 1-2 hverdage, så du kan godt nå at få dem med i bilen.