✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  CMP Bermuda Vandreshorts Herre
  CMP CMP Bermuda Vandreshorts Herre
  500 DKK 250 DKK
 2. 42%
  CMP Bermuda Shorts Herre
  CMP CMP Bermuda Shorts Herre
  600 DKK 350 DKK
 3. 23%
  Helly Hansen Crewline Cargo Shorts Herre
  Helly Hansen Helly Hansen Crewline Cargo Shorts Herre
  650 DKK 500 DKK
 4. 17%
  Salomon Wayfarer Vandreshorts Herre
  SALOMON Salomon Wayfarer Vandreshorts Herre
  600 DKK 500 DKK
 5. 18%
  Columbia Triple Canyon Vandreshorts Herre
  Columbia Columbia Triple Canyon Vandreshorts Herre
  550 DKK 450 DKK
 6. Haglöfs Mid Solid Vandreshorts Herre
  Haglöfs Haglöfs Mid Solid Vandreshorts Herre
  500 DKK

Vandreshorts til mænd

(28 produkter)

Masser af lækre vandreshorts til herrer på SPORT24.DK

Både til vandreture, fritid og til hverdagsbrug er et par velsiddende vandreshorts til herrer et ideelt valg i den varme sommerperiode. Derfor finder du altid et stort og spændende udvalg af vandreshorts i fantastisk god kvalitet her på webshoppen og i de fysiske SPORT 24 butikker. Så tjek det store sortiment ud og vælg din favoritmodel - handler du online, modtager du lynhurtigt din ordre efter kun 1-2 hverdage!

Vandreshorts med optimal komfort og pasform

Vandreshorts til herrer er typisk fremstillet i forholdsvis lette og hurtigtørrende materialer, som sikrer en høj komfort - også på anstrengende vandreture under varme forhold. Derudover er modellerne slidstærke og designet med en velsiddende pasform, som tillader en god og fri bevægelighed. Ofte er vandreshorts til herrer også udstyret med bæltestropper, ligesom der på en række modeller er et medfølgende bælte.

Praktiske lommer i dine vandreshorts giver sikker opbevaring

Når du er på vandretur, er din oppakning et vigtigt element i forhold til at få en god oplevelse. Derfor er de mange vandreshorts til herrer, som du finder her på webshoppen, designet med forskellige praktiske lommer. Ofte finder du både åbne sidelommer og lommer på lårene med enten lynlås-, velcro- eller knaplukning. Dét giver mulighed for sikker og lettilgængelig opbevaring af dine små værdigenstande.

Køb vandreshorts med hurtig og sikker levering

Hos SPORT 24 finder du et stort udvalg af smarte og velsiddende vandreshorts til herrer. Sortimentet byder desuden på vandreshorts i flere forskellige længder, så du helt sikkert kan finde en passende model til netop dine behov. Når du handler hos SPORT 24, får du altid god kvalitet til konkurrencedygtige priser samt en fremragende bytteservice med returret i hele 365 dage.