HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Trekking T-shirts til mænd

10 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
S
M
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(2)
Mænd
(10)
Pris
DKK 200
DKK 400
MærkerVis liste
CMP
(2)
Haglöfs
(4)
Nike
(3)
Whistler
(1)
FarverVis liste
Blå
(2)
Grå
(3)
Grøn
(1)
Sort
(3)
Armygrøn
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(3)
Miljøvenlig produktion
(2)
Økologisk
(2)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 10 af 10 produkter

Godt udvalg af trekking T-shirts til mænd

På vandreture i varmt vejr vil en lækker trekking T-shirt til herrer typisk være den helt rette påklædning. En trekking T-shirt er nemlig designet til at give dig maksimal komfort, når du vandre afsted i kuperet, udfordrende og anstrengende terræner, hvor hele kroppen kommer på hårdt arbejde. Her på siden finder du et godt udvalg af smarte og super funktionelle trekking T-shirts mænd, så du kan blive helt klar til din næste vandretur.

Vælg vandrer T-shirts i funktionelle materialer

Kaster du dig ud i strabadserende vandringer under varme vejrforhold, kan du være sikker på at komme til at svede. Derfor er det vigtigt at trekking T-shirts til herrer er fremstillet i lette og funktionelle materialer, som tilbyder rigtig gode åndbare og svedtransporterende egenskaber. På den måde holdes både du og din trekking T-shirt tørre så den gode komfort bevares dagen igennem.

Rund hals eller polo-design

Vores sortiment af trekking T-shirts til herrer byder på både klassiske vandre T-shirts med rund hals og smarte polo modeller med krave samt knap- eller lynlåslukning i halsen. Alle modellerne er fremstillet i bløde kvaliteter og ofte forsynet med flade syninger, der markant reducerer risikoen for eventuelle gnidningsgener.

Gå efter maksimal bevægelsesfrihed på vandreturen

Typisk er en trekking T-shirt til herrer designet med korte ærmer og en forholdsvis tætsiddende pasform, så du får mest muligt ud af de gode funktionelle egenskaber. Derudover er vandre T-shirts til herrer ofte fremstillet i et fleksibelt materiale, der sikrer høj komfort og giver dig maksimal bevægelsesfrihed under vandreturen.

Køb trekking T-shirts til mænd online hos SPORT 24

Står du og mangler en let og lækker trekking T-shirt til din næste vandretur, skal du ikke fortvivle. Her på webshoppen finder du nemlig altid et godt sortiment af smarte og funktionelle vandrer T-shirts til herrer. Udvalget er stort og vi leverer dine varer efter blot 1-2 hverdage. Rammer du forkert med størrelsen eller modellen, har du 365 dages returret og du er selvfølgelig velkommen til at bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, hvis det er nemmest for dig.