☀ Klar til Indian Summer? Se de lækre sneakers til efterårssolen HER ☀

Mest populære produkter

 1. 50%
  Endurance Brighton Bambus Boxershorts 2-Pak
  Endurance Endurance Brighton Bambus Boxershorts 2-Pak
  250 DKK 125 DKK
 2. 50%
  Endurance Norwich Boxershorts - 1 Stk.
  Endurance Endurance Norwich Boxershorts - 1 Stk.
  100 DKK 50 DKK
 3. 50%
  Endurance Norwich Boxershorts - 1 Stk.
  Endurance Endurance Norwich Boxershorts - 1 Stk.
  100 DKK 50 DKK
 4. 50%
  Geographical Norway Tights Herre
  Geographical Norway Geographical Norway Tights Herre
  100 DKK 50 DKK
 5. 50%
  CR7 Main Basic Trunk 3-Pack Herre
  CR7 CR7 Main Basic Trunk 3-Pack Herre
  350 DKK 175 DKK
 6. Björn Borg 3-Pak Boxershorts Herre
  Björn Borg Björn Borg 3-Pak Boxershorts Herre
  400 DKK

Undertøj til mænd

(16 produkter)

Spar penge med undertøj til herrer

Vi vil gerne have tøj, der kan holde til, at vi bruger det. Det er så ofte, at vi oplever, at tøjet rent faktisk går i stykker af helt almindelig hverdagsbrug. Derfor kan det også være en idé at være sikker på, at det tøj man køber, har en vis kvalitet. Intet sted er dette mere sandt, end når det kommer til undertøj til herrer. Undertøjet er et af de stykker tøj, der bliver brugt meget, vasket meget og udsat for meget. Derfor vil man også gerne have noget, der kan holde til, at vi er i det, og at vi udsætter det for hverdagens strabadser.

Komfort med undertøj til herrer

Når man får taget sine jeans på og er klar til at gå ud ad døren, er der ikke noget mere irriterende, end at undertøjet sidder forkert. Oftest er det ikke din egen skyld. Undertøj til herrer kan sagtens have en dårlig pasform, der gør, at det føles som om, at det sidder forkert hele tiden. Med undertøj til mænd i en højere kvalitet, sikrer du: 

 • Mere naturlig pasform 
 • Kvalitetsmaterialer
 • Mere slidstærk

Materialet skal være blødt og bevægeligt, så det kan holde til, når du bruger det til enten arbejde eller til træning.

Fokus på træning

Undertøj skal altså aldrig føles forkert. I hverdagen er det super irriterende, men der er andre tidspunkter, hvor det er endnu vigtigere, at herre-undertøjet sidder rigtigt. Undertøj til herrer skal især sidde rigtigt, når du dyrker sport. Hvis dit undertøj gnaver eller på anden vis gør ondt, så forstyrrer det din træning, og du vil ikke kunne udøve alt, hvad du kan. Derfor skal undertøj til herrer være tilpasset dig godt nok til, at du ikke bliver forstyrret, når du er ude at løbe eller er inde i hallen til håndbold.

Hurtig og nem levering

Undertøj til herrer er ofte noget, vi skifter ud fra tid til anden. Der kommer normalvis huller i dem, og vi er tvunget til løbende at smide et par eller to i skraldespanden. Derfor kan man også risikere, at man, uden at vide det, er løbet tør for undertøj til herrer. Hos SPORT 24 har vi dog mulighed for at levere inden for 1-2 hverdage, og du kan altså få nyt undertøj til herrer lynhurtigt efter, at du har bestilt det.