✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 33%
  Under Armour Showdown Golfshorts Herre
  Under Armour Under Armour Showdown Golfshorts Herre
  600 DKK 400 DKK
 2. 33%
  Under Armour Showdown Golfshorts Herre
  Under Armour Under Armour Showdown Golfshorts Herre
  600 DKK 400 DKK
 3. 27%
  Under Armour Showdown Golfshorts Herre
  Under Armour Under Armour Showdown Golfshorts Herre
  550 DKK 400 DKK
 4. 50%
  Puma Active 5" Woven Shorts Herre
  Puma Puma Active 5" Woven Shorts Herre
  300 DKK 150 DKK
 5. 50%
  Puma Essential Sweat 10" Bermudas Herre
  Puma Puma Essential Sweat 10" Bermudas Herre
  300 DKK 150 DKK
 6. adidas Essentials Plain Chelsea Shorts Herre
  adidas Essentials adidas Essentials Plain Chelsea Shorts Herre
  200 DKK

Shorts til mænd

(103 produkter)

Klassiske shorts til mænd

Shorts til mænd behøver ikke at være den store videnskab. De velkendte former passer godt, og de skal helst være behagelige, når sommeren står for døren. Herre-shorts passer til mange forskellige aktiviteter, og uanset om du skal grille med vennerne eller tage en tur på stranden, så skal shorts være komfortable, sådan at du ikke føler ubehag, når du står ude i sommervarmen. Shorts til mænd bliver derfor lavet med øje for kvalitet, og du kan finde en masse forskellige variationer, der passer til, hvordan du kan lide dem.

Shorts med forskellige egenskaber

Shorts til mænd kommer i mange forskellige former. Herre-shorts er derfor ikke bare shorts, men kræver ofte øje for, hvad de skal bruges til. Der findes herre-shorts, der er specifikt udviklet til aktiviteter såsom: 

 • Svømning 
 • Styrketræning 
 • Vandring
 • Fysisk arbejde

Når du er på udkig efter et par velsiddende herre-shorts, så skal du derfor først beslutte, hvilken aktivitet de skal bruges til. Hverdagsshort kan muligvis godt bruges til vandring, men hvis pasformen er smal, så kan de sidde tæt og gnave, hvilket kan være ubehageligt på længere vandreture.

Vigtig viden om shorts til mænd

Shorts til mænd skal, foruden den aktivitet de skal bruges til, købes med henblik på, hvilken stil man prøver at ramme. Der er flere ting, der indgår i stilen på herre-shorts, såsom:

 • Pasform 
 • Længde 
 • Løs eller tætsiddende 
 • Enkelte lommer eller flere lommer

Samtidig skal man overveje, hvilket materiale man ønsker, at ens shorts til mænd skal være lavet af. Typisk er materialerne at vælge imellem:

 • Bomuld 
 • Polyester 
 • Nylon

Materialerne har betydning for, hvordan herre-shorts føles. Bomuld er blødere end de syntetiske materialer, hvorimod polyester og nylon gør shortsene mere lette og luftige.

Køb på internettet

Hos SPORT24.DK tilbyder vi, at du kan købe herre-shorts hjemme foran computeren, og hvis de ikke passer, så kan du bytte fysisk. Vi tilbyder 365 dages fuld returret. Selvom du har købt dine nye herre-shorts på SPORT24.DK, så kan du altså komme ind i en af vores fysiske butikker og finde et andet par.