UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Knickers til mænd

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Praktiske knickers til herrer

Når vejret skifter, og vinden bliver til sol, så kalder det selvfølgelig på arbejde, der kan laves udendørs. Når sommeren kommer, så kan man begynde på alle de gøremål, man har udsat hele vinteren, og endelig komme i gang med hækken, græsset eller noget helt tredje. Arbejdet i haven kræver det rigtige tøj, og knickers til herrer kan derfor være en rigtig god tilføjelse til garderoben. Knickers til herrer er praktiske bukser, der beskytter knæene, og kan købes med mange lommer. På den måde kan du have alt på dig, uden at du skal gå på kompromis med din stil.

Få herre-knickers i kvalitetsmaterialer

Knickers til mænd kan skaffes i mange forskellige materialer. Dog har producenterne typisk fokuseret på, at materialer skal være slidstærke og i høj kvalitet. Derfor kan du også få herre-knickers, der kan holde til arbejdet i haven, når vejret endelig er blevet til det.

Herreknickers finder du ofte i materialerne: 

  • Bomuld 
  • Polyester

Bomuld giver ofte stor komfort, hvilket selvfølgelig skal følge med, når man køber bukser. Polyester er oftere brugt til tøj, der er designet til træning, fordi det er mere åndbart end bomuld. Uanset hvilket materiale du vælger, så får du kvalitets-knickers til herrer.

Alsidige bukser

Knickers til herrer kommer selvfølgelig til sin ret, når solen skinner gennem skyerne, og vinden er gået i hi til vinteren. Men de kan bestemt meget mere end bare at være et par længere shorts. Knickers til mænd kan bruges i rigtig mange situationer. Havearbejdet er en af dem, men de kan også sagtens købes som bukser til løb og derved gøre det nemmere at holde på varmen. Det kan være praktisk, hvis aftenen er kommet efter en varm dag i solen - her føles temperaturen ofte koldere. Knickers til herrer er derudover en stilren tilføjelse til garderoben, samtidig med at de har de praktiske egenskaber, der skal til.

Knickers til weekenden

Når du skal købe herre-knickers, så kan det være problematisk at gøre det over internettet. Det er vi her hos SPORT 24 helt klar over. Derfor tilbyder vi også 365 dags returret, sådan at du nemt kan bytte de herre-knickers, som du har købt på SPORT24.DK. Her tilbyder vi yderligere, at du kan bytte dem i en af vores fysiske butikker. På den måde er du helt sikker på, at det nye par, du erhverver, passer præcis som de skal.