✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Puma Benny Sneakers
  Puma Puma Benny Sneakers
  500 DKK 250 DKK
 2. 46%
  adidas Duramo SL Løbesko Herre
  adidas adidas Duramo SL Løbesko Herre
  650 DKK 350 DKK
 3. 50%
  Puma Smash Cat Læder Sneakers
  Puma Puma Smash Cat Læder Sneakers
  600 DKK 300 DKK
 4. 50%
  Puma Benny Sneakers
  Puma Puma Benny Sneakers
  500 DKK 250 DKK
 5. Puma X-Ray Sneakers
  Puma Puma X-Ray Sneakers
  650 DKK
 6. 50%
  Puma Smash Cat Læder Sneakers
  Puma Puma Smash Cat Læder Sneakers
  600 DKK 300 DKK

Sneakers til mænd

(190 produkter)

Stort udvalg af fede sneakers til mænd

Et par er nok, men flere er bedre. Herre sneakers kan du næsten ikke få for mange af, da skoene efterhånden har fået lige så meget fokus som resten af dit outfit. Det er derfor lækkert at have noget at vælge imellem, så du kan matche dagens tøjvalg. Her hos SPORT 24 har vi et stor udvalg af fede sneakers til mænd, hvad enten du er til de klassiske monokrome eller til fest og farver.

Sporty og casual

Et par moderigtige sneakers kan gøre underværker for din stil. Udover at de behagelige gummisko passer perfekt til en afslappet stil med joggingbukser og sweatshirt, kan de også tilføre et sporty twist til et ellers så klassisk og stilet outfit. Prøv f.eks. at skifte de polerede business sko ud med et par cool sneakers til mænd, når du ifører dig et jakkesæt. Det giver et kækt stilbrud og gør det ellers så formelle outfit mere casual.

Komfort hver dag

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilke sko, du har på til hverdag, og her er sneakers et godt bud på en behagelig hverdagssko. Uanset om du står meget op eller veksler mellem stillesiddende og stående arbejde, skal dine sko afhjælpe den belastning, du lægger på dine fødder. Med et par gode herre sneakers får du ofte en rigtig god støtte til foden og den stødabsorberende egenskab gør, at dine fødder ikke blive ømme. Desuden sikrer mange af vores sneakers en god ventilering af fødderne, hvis du går efter en luftig mesh-overdel. Det er med til at sikre et godt fod-klima og derved også forhindre bakterier i at udvikle sig.

Plej dine sneakers og forlæng levetiden

Debatten om hvorvidt et par nye, hvide sneakers bør beholde den hvide farve eller sagtens kan se lidt brugte ud, vil vi lade være op til den enkelte. Men faktum er, at hvis du gerne vil have dine sneakers til at holde længe, så er det en god idé at pleje dem en gang imellem. På SPORT24.Dk finder du et godt udvalg af plejeprodukter, som både rengør og beskytter dine nye sko mod vind, vejr og lugtgener. Husk blot at vælge det rigtige produkt, som matcher materialet på dine sneakers, da der er stor forskel på, hvilken pleje ruskind og glat læder har behov for. Er du i tvivl om, hvilket plejeprodukt du skal vælge, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på enten telefon, mail eller chat.

Køb med sikkerhed hos SPORT24.DK

Når du har fundet dine nye herre sneakers her på siden, kan du sikkert og nemt færdiggøre dit køb. Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for en sikker handel, og vores kyndige kundeservicemedarbejdere hjælper dig gerne igennem hele købsprocessen. Er du usikker på, hvorvidt du har valgt de helt rigtige sneaks, som passer til lige netop dit klædeskab, skal du ikke bekymre dig om en eventuel returnering af dine sko. Hos SPORT 24 har du altid 365 dages fuld returret og du kan bytte i alle vores butikker landet over uanset om du har købt i webshoppen eller i en fysisk butik.

Har du brug for mere inspiration, kan du tage et kik på vores spændende udvalg af Nike Air Max sneakers til herrer.