Bestil julegaven t.o.m. den 20. december kl. 12.00

Sandaler til mænd

(45 produkter)

Sandaler til herrer i mange former

Når temperaturen stiger, så drager mange ud i naturen eller sydpå. Ligesom vi skifter til korte bukser og skjorter, så finder mange også sandalerne frem. Hos SPORT 24 har vi et stort sortiment af sommerfodtøj til herrer, så du kan blive helt klar til sommersæsonen. Hvad enten du har brug for herresandaler til vandring, til stranden eller til helt almindelig hverdagsbrug, kan du finde dem hos os. Vi har fodtøj fra mange kendte mærker, og du kan være sikker på, at kvaliteten er i top.

 

Fodtøj til den modebevidste mand

Selvom sandaler ofte forbindes med stranden eller gåture i naturen, så har vi også fodtøj til den modebevidste mand. Vi har f.eks. klassiske modeller med en sål i kork og en justerbar læderrem i flere farver. Hvis du er mere til tå-sandaler til herrer, så har vi også disse i modeller med korkimiteret trædepude og læderrem. Så kan du både gå i byen og slippe for svedige eller fugtige fødder. Vores fodtøj til herrer er dog alle fremstillet i slidstærke materialer, så selv dine pæneste herresandaler kan holde sig længe.

 

Herresandaler til sommerferien

Skal du på ferie og nyde de varme temperaturer under andre himmelstrøg eller måske være en del i haven hjemme? Eller begge dele? Hos SPORT 24 tilbyder vi sandaler til herrer, du kan benytte hjemme i haven, og som du kan tage med på ferie. Til disse sandaler indebærer kravet, at du kan få luft omkring fødderne og samtidig få lidt sol på dem. Du kan finde vores traditionelle flipflop-modeller, der er simple og smarte på samme tid. Vores modeller har oftest:

  • En enkelt strop mellem storetå og nabotåen dertil
  • En flad, blød of smidig sål
  • Et simpelt udseende

 

Komfort er i højsædet

Vores brede udvalg af sandaler til herrer på SPORT24.DK har alle én ting til fælles. Vi sikrer dig nemlig, på tværs af alle vores varianter, at du får fodtøj med utrolig god komfort. Vores sandaler fås alle med bløde puder, så du også sagtens kan gå lange ture uden at få ømme fødder. Når du handler hos SPORT 24, får du 365 dages returret på alle varer. Levering af varer sker efter 1-2 hverdage, og du har altid mulighed for at bytte dine varer inden for 365 dage - også i vores fysiske SPORT 24 butikker i hele landet.