UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Løbe tilbehør til mænd

44 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 44 produkter

Gør løbeturen mere interessant med løbe-tilbehør til herrer

Der er mange muligheder for at gøre din løbetur mere interessant og sikker. Det vigtigste løbe-tilbehør til herrer er selvfølgelig de rette løbesko og det rette løbetøj til dig, men derefter er der mulighed for at tilføje nogle små detaljer, som kan pifte din løbetur op. Udover tøjet, er det vigtigt, især hvis du er ude på længere løbeture, at du får nok væske til at klare turen. Du kan finde både den traditionelle slags vanddunke, men også modeller, der kan kobles på din løberygsæk.

Et andet vigtigt løbe-tilbehør til herrer er høretelefoner, som bliver siddende, når du løber. Vi har udvalgt både praktiske og smarte modeller, der giver dig fantastisk lyd til løbeturen, uden at lukke lyde fra omgivelserne helt ude. På den måde kan du lytte til lige det, du ønsker, og stadig være sikker i trafikken.

Vær sikker på turen med det rigtige tilbehør

Det er vigtigt, at du holder dig sikker ude i trafikken. Specielt når mørket falder på, skal du sikre dig, at dine medtrafikanter kan se dig. Det kan du nemt gøre med vores store udvalg af reflekser under kategorien løbe-tilbehør til herrer. En refleksvest er et oplagt valg, men andre muligheder er også reflekser, du kan spænde på dine arme eller ben, et pandebånd eller et regnoverslag til din løbetaske med reflekser. Et andet smart løbe-tilbehør til herrer er pandelamper, der har to funktioner. Den hjælper dig til at blive set, men den kan også hjælpe dig med at lyse op foran dig, når du løber et mørkt sted.

Mål dine fremskridt

Det er de seneste år blevet mere og mere populært at måle sin træning og sine fremskridt, og her er en lille sensor, der kan puttes i eller på skoen et must inden for løbe-tilbehør til herrer. Den kan vise dig din tilbagelagte distance, din gennemsnitshastighed og din topfart. Det giver dig overblik over din træning, og du kan også bruge det til at holde øje med, hvornår dine løbesko skal udskiftes. Vi anbefaler, at du skifter dine løbesko ud, når du har løbet ca. 1.000 km for at undgå skader på grund af nedslidt støddæmpning.

Find dit løbe-tilbehør til herrer hos SPORT 24

Du kan finde alt det, du søger, inden for løbe-tilbehør hos os. Vi ved, hvad der betyder noget for, at du får en god og optimal løbeoplevelse. Vi har altid hurtig levering på 1-2 hverdage, og så har du 365 dages fuld returret, hvor du også har mulighed for at bytte dit køb i en af vores fysiske SPORT 24-butikker. Har du spørgsmål om løbe-tilbehør til herrer, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

PS. Du finder masser af spændende tips, gode råd og interessante guides i vores store univers med alt om løbetræning.