Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Løbeundertøj til mænd

27 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
XS
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL
XL/2XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(42)
Mænd
(27)
Drenge
(4)
Piger
(5)
Pris
DKK 100
DKK 450
MærkerVis liste
adidas
(3)
Endurance
(2)
Endurance Virtus
(1)
hummel
(5)
Nike
(5)
Select
(1)
Under Armour
(5)
Vertical
(1)
VIRTUS
(4)
FarverVis liste
Grå
(1)
Hvid
(1)
Sort
(25)
Sortering
Fjern alle
Mænd
43%
Endurance Lebay Løbetrøje Herre
Endurance
DKK 350
DKK 200
Viser 27 af 27 produkter

Svedtransporterende løbeundertøj til herrer

Her på siden finder du et stort udvalg af varmende mellemlag og svedtransporterende løbeundertøj til herrer. Løbeundertøjet skal sørge for at lede sveden væk fra huden, så du holdes tør og godt tilpas under træningen, mens mellemlagene skal være lette og isolerende, så komforten er i top på de kolde træningsdage.

Let, funktionelt og fleksibelt løbeundertøj

Når du skal købe nyt sportsundertøj og løbeundertøj til herrer anbefaler vi, at du vælger modeller i lette og funktionelle kvaliteter. Derudover skal løbeundertøjet være fremstillet i et fleksibelt materiale og være forsynet med flade syninger, så du får en tætsiddende pasform med masser af bevægelsesfrihed og et minimum af gener. På den måde sikres du en optimal løbekomfort, så du kan fokusere fuldt ud på din løbetræning.

Få ekstra power med støttende sportsundertøj

Du finder også løbeundertøj med kompressionsstøtte i udvalget her på siden. Denne type sportsundertøj giver musklerne ekstra støtte, hvilket kan give større udholdenhed og ekstra power i træningen - samt reducere restitutionstiden.

Varmende mellemlag til de kolde træningsdage

Et godt mellemlag til herrer er fremstillet i en blød, let og varmende kvalitet, der isolerer mod kulden, så du holdes varm og tilpas. Typisk er modellerne opkradsede på indersiden, for at sikre en blød og varmende komfort. Mellemlagene har ofte en lille, beskyttende krave og en lynlås i halsen, mens der i ærmeafslutningerne kan være placeret tommelhuller for at sikre et optimalt fit.

Stort udvalg af funktionelt sportsundertøj til mænd

Her på webshoppen finder du altså et spændende udvalg af mellemlag og løbeundertøj til herrer. Uanset om du søger svedtransporterende sportsundertøj eller varmende mellemlag til løb, tilbyder SPORT 24 et godt udvalg i absolut topkvalitet. Bestil online her på SPORT24.DK og modtag dine varer efter kun 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret og kan naturligvis bytte i en af de fysiske SPORT 24 butikker - eller sende retur til webshoppen. Rigtig god løbetur!