Mest populære produkter

 1. 50%
  Puma Long Løbetights Herre
  Puma Puma Long Løbetights Herre
  400,00 DKK 200,00 DKK
 2. FUSION Hot Long Løbetights
  Fusion FUSION Hot Long Løbetights
  700,00 DKK
 3. FUSION C3 Long Løbetights
  Fusion FUSION C3 Long Løbetights
  600,00 DKK
 4. Nike Wild Run Hybrid Løbebukser Herre
  Nike Nike Wild Run Hybrid Løbebukser Herre
  650,00 DKK
 5. 50%
  Endurance Lebay Long Træningstights Herre
  Endurance Endurance Lebay Long Træningstights Herre
  400,00 DKK 200,00 DKK
 6. 50%
  Endurance Zane Vintertights Herre
  Endurance Endurance Zane Vintertights Herre
  500,00 DKK 250,00 DKK

Løbetights til mænd

(57 produkter)

Velsiddende løbetights til mænd

Udvalget af løbetights til herrer er stort og her på webshoppen finder du både lange, ¾-lange og korte modeller, så du er godt dækket ind uanset hvilket vejr, du skal ud at løbe i. Vælg de herreløbetights der passer bedst til dit behov og få maksimal løbekomfort på løbeturen.

 

Fleksible og funktionelle materialer

Et par løbetights til mænd skal som udgangspunkt opfylde nogle få krav for at sikre en god komfort på løbeturen:

 • Være fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale
 • Være udført i et funktionelt materiale, der sikrer høj svedtransport

Et blødt og strækbart materiale sørger for en komfortabel følelse mod huden og sikrer en tætsiddende pasform med masser af bevægelsesfrihed. At materialet er hurtigtørrende og svedtransporterende betyder, at du holdes tør og komfortabel på selv hårde løbeture med høj intensitet.

 

Masser af smarte detaljer

Derudover er designet naturligvis afgørende for en behagelig pasform. Det kan være snørejustering i livet eller faconsyede knæhaser, der giver dig den ekstra komfort og bevægelsesfrihed. Løbetights til mænd er typisk også forsynet med praktiske detaljer som en lynlåslomme på lænden til dine nøgler, flade syninger for at sikre et minimum af gener og reflekser, der giver dig øget synlighed i mørket. Lange løbetights til mænd er herudover ofte også udstyret med lynlås ved anklerne, så de er nemmere at få af og på.

 

Varme modeller til vinterløb

Med et par lange vinterløbetights til herrer er du klædt perfekt på til kulden. Disse modeller er fremstillet med en opkradset inderside, som sikrer en blød og varmende komfort. Derudover er nogle af de varme vinterløbetights udstyret med et vindtæt materiale omkring knæ og lår. Denne type løbetights er perfekte, når vinteren byder på blæsende dage med høj chillfaktor.

 

Tights til sommer, forår og efterår

Om sommeren er de korte løbetights til herrer naturligvis det oplagte valg. Her får du stadig masser af bevægelsesfrihed og optimal ventilation til benene. I foråret og efteråret er vejret mere omskifteligt og her kan både ¾-lange og lange løbetights komme i spil alt afhængig af temperaturen.

 

Altid stort udvalg hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid er stort udvalg af løbetights til mænd. Kvaliteten er i top og der er masser af lækre modeller til alle årstider. Bestil online her på webshoppen og modtag dine nye herreløbetights efter kun 1-2 hverdage. Husk at du har 365 dages returret, hvis du skulle fortryde din handel og at du selvfølgelig også kan bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.