Mest populære produkter

 1. 38%
  2XU Compression Performance Løbestrømper Herre
  2XU 2XU Compression Performance Løbestrømper Herre
  400,00 DKK 250,00 DKK
 2. Liiteguard Pro Tech Strømper
  Liiteguard Liiteguard Pro Tech Strømper
  250,00 DKK
 3. FUSION Race 2-Pak Træningsstrømper
  Fusion FUSION Race 2-Pak Træningsstrømper
  150,00 DKK
 4. FUSION Pro Sock
  Fusion FUSION Pro Sock
  90,00 DKK
 5. Falke RU4 Løbestrømper Herre
  FALKE Falke RU4 Løbestrømper Herre
  160,00 DKK
 6. Falke RU5 Løbestrømper Kort Herre
  FALKE Falke RU5 Løbestrømper Kort Herre
  180,00 DKK

Løbestrømper til mænd

(46 produkter)

Stort udvalg af funktionelle løbestrømper til herrer

Med de rette løbestrømper til herrer kan du undgå ærgerlige gnavsår og vabler på fødderne, når du løber. Skoene er naturligvis dit vigtigste redskab som løber, men kvaliteten af dine løbestrømper skal absolut ikke undervurderes. Det er nemlig vigtigt, at strømperne holder dine fødder tørre og komfortable fra start til mål. Hos SPORT 24 finder du altid et stort og varieret udvalg af velsiddende og funktionelle løbestrømper til herrer.

 

Vælg løbestrømper i god kvalitet

Vil du være sikker på, at dine nye løbestrømper til herrer er fremstillet i god kvalitet og med fokus på optimal komfort, skal du være opmærksom på følgende områder:

 • Pasform
 • Materiale
 • Forstærkninger
 • Længde

Pasform

Det er vigtigt, at pasformen er i orden, så løbestrømperne sidder perfekt på dine fødder. Løbestrømper i god kvalitet har typisk et højre-/venstrevendt design, som perfekt følger fodens anatomi. På den måde undgås overskudsmateriale, som folder nede i skoene og nemt kan give gnavsår og vabler. Derudover bør du vælge løbestrømper med så få syninger som muligt, da disse også kan genere fødderne.

 

Materiale

Løbestrømper der er fremstillet i lette og funktionelle materialer, er klart at foretrække. Disse modeller tilbyder nemlig gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, som effektivt sikrer, at dine fødder holdes tørre og godt tilpasse under løbeturen. Løber du i et par bomuldsstrømper bliver sveden derimod i materialet, hvilket øger risikoen for vabler, når foden gnider mod den våde strømpe. Der findes også kraftigere modeller - stadig i funktionelt materiale - som egner sig perfekt til løbeture på kolde vinterdage.

 

Forstærkninger

Når du løber, er belastningen på dine fødder voldsom og dermed er sliddet typisk stort på dine løbestrømper. Det kan derfor være en god idé at vælge en model med ekstra forstærkninger, så holdbarheden øges. Typisk finder du forstærkningerne under hælen og forfoden, da slitagen naturligt er størst der.

 

Længde

Skal dine løbestrømper være lange, korte eller midt i mellem? Det er en smagssag og ofte vil det være temperaturen, der er den afgørende faktor, når du skal vælge hvilke løbestrømper, du løber i. Korte løbestrømper til herrer er ideelle under varme forhold om sommeren eller når du løber indendørs på et løbebånd. De mellemlange modeller anvendes typisk resten af året, mens de lange løbestrømper - også kaldet kompressionsstrømper - anvendes til at støtte musklerne. Disse modeller bliver brugt hele året.

 

Spændende sortiment af kvalitets løbestrømper til herrer

Her på siden tilbyder vi et spændende sortiment af løbestrømper til herrer. Du finder alle længder og kvaliteten er naturligvis altid i top. Vi har nemlig nøje udvalgt de bedste løbestrømper fra markedets førende løbemærker. Bestil online nu og modtag dine nye løbestrømper om kun 1-2 hverdage.