Mest populære produkter

 1. 50%
  Puma Ignite 7" Shorts Herre
  Puma Puma Ignite 7" Shorts Herre
  350,00 DKK 175,00 DKK
 2. 50%
  Puma Ignite 7" Shorts Herre
  Puma Puma Ignite 7" Shorts Herre
  350,00 DKK 175,00 DKK
 3. 50%
  Puma Woven Træningsshorts Herre
  Puma Puma Woven Træningsshorts Herre
  350,00 DKK 175,00 DKK
 4. 43%
  Under Armour Launch SW 7'' Løbeshorts Herre
  Under Armour Under Armour Launch SW 7'' Løbeshorts Herre
  350,00 DKK 200,00 DKK
 5. FUSION C3+ Short Pocket Løbetights
  Fusion FUSION C3+ Short Pocket Løbetights
  500,00 DKK
 6. FUSION C3 Run Shorts
  Fusion FUSION C3 Run Shorts
  600,00 DKK

Løbeshorts til mænd

(43 produkter)

Varme sommerdage inviterer til lette løbeshorts

I denne kategori finder du en bred vifte af forskellige løbeshorts til herrer fra de kendte løbemærker. Fælles for løbeshortsene er, at de er korte og har et behageligt, løst design. Modellerne er fremstillet i super lette materialer med gode svedtransporterende egenskaber. Kombineret med ventilerende og åndbare mesh-paneler, holder dét dig komfortabel på løbeturene i de varme sommermåneder.

 

Stort udvalg af velsiddende løbeshorts til herrer

Stort set alle løbeshorts til herrer er forsynet med elastik og snøre i linningen, så du opnår en god og velsiddende pasform. Herudover har nogle modeller et 2in1 design med tætsiddende indershorts, der fungerer som et par korte tights under løbeshortsene. På den måde får du både underbukser og shorts i ét. Langt de fleste løbeshorts til herrer er desuden designet med mindst én lynlåslomme, så du kan trygt kan medbringe små værdigenstande på løbeturen. Modellerne er typisk også forsynet med små refleksdetaljer i for eksempel logoet, hvilket gør dig mere synlig om aftenen, når mørket falder på.

 

Bliv klar til træning i varmen

Her på siden finder du lette, velsiddende og svedtransporterende løbeshorts til herrer. Klæd dig smart på i sommervarmen eller når du træner indendørs - køb et par af de mange fantastisk lækre modeller på SPORT24.DK. Bestil nu og bliv helt klar til træning under varme og solrige forhold. Vi leverer inden for 1-2 hverdage og du har 365 dages returret.