NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Løbeshorts til mænd

92 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 92 produkter

Varme sommerdage inviterer til lette løbeshorts

I denne kategori finder du en bred vifte af forskellige løbeshorts til herrer fra de kendte løbemærker. Fælles for løbeshortsene er, at de er korte og har et behageligt, løst design. Modellerne er fremstillet i super lette materialer med gode svedtransporterende egenskaber. Kombineret med ventilerende og åndbare mesh-paneler, holder dét dig komfortabel på løbeturene i de varme sommermåneder.

Stort udvalg af velsiddende løbeshorts til herrer

Stort set alle løbeshorts til herrer er forsynet med elastik og snøre i linningen, så du opnår en god og velsiddende pasform. Herudover har nogle modeller et 2in1 design med tætsiddende indershorts, der fungerer som et par korte tights under løbeshortsene. På den måde får du både underbukser og shorts i ét. Langt de fleste løbeshorts til herrer er desuden designet med mindst én lynlåslomme, så du kan trygt kan medbringe små værdigenstande på løbeturen. Modellerne er typisk også forsynet med små refleksdetaljer i for eksempel logoet, hvilket gør dig mere synlig om aftenen, når mørket falder på.

Bliv klar til træning i varmen

Her på siden finder du lette, velsiddende og svedtransporterende løbeshorts til herrer. Klæd dig smart på i sommervarmen eller når du træner indendørs - køb et par af de mange fantastisk lækre modeller på SPORT24.DK. Bestil nu og bliv helt klar til løbetræning under varme og solrige forhold. Vi leverer inden for 1-2 hverdage og du har 365 dages returret.