Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Løbebukser til mænd

13 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
S
M
L
XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(8)
Mænd
(13)
Drenge
(3)
Piger
(3)
Pris
DKK 250
DKK 750
MærkerVis liste
adidas
(1)
Endurance
(3)
Fusion
(4)
Nike
(2)
VIRTUS
(3)
FarverVis liste
Grå
(2)
Grøn
(2)
Sort
(9)
Navy
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Miljøvenlig produktion
(3)
Mindre kemi
(4)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 13 af 13 produkter

Vindtætte løbebukser til mænd

Løbebukser er til dig som ønsker et par komfortable og løse bukser til din løbetræning. Modellerne i denne kategori er derfor fremstillet i lette materialer med god vindbeskyttelse. Løbebukserne er desuden åndbare og svedtransporterende, hvilket sørger for en rigtig god komfort på løbeturen. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af løbebukser til mænd.

Forskellige typer løbebukser til herrer

Der findes både helt tynde et-lags løbebukser og vintermodeller med isolerende for. De tynde modeller er ideelle til forår og efterår, hvor vindbeskyttelse er vigtigt, så du ikke bliver nedkølet. På grund af det løse design, kan disse modeller også anvendes uden på et par lange, svedtransporterende underbukser om vinteren. Ved at bruge lag-på-lag princippet holdes du på den måde varm og tilpas, når kulden bider. De løse, forede modeller er designet specifikt til vinterbrug og kan på de rigtig kolde dage også suppleres med lange løbeunderbukser for ekstra varme. Du kan læse nærmere om den enkelte model under varens beskrivelse.

Bliv klædt godt på til løbeturen

Her på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker finder du altid lækre kvalitetsmodeller inden for kategorien løbebukser. Føl dig godt tilpas og bliv godt løbende med et par løse løbebukser i topkvalitet. Find den helt rigtige model lige her på siden og modtag din pakke indenfor kun 1-2 hverdage.