Mest populære produkter

 1. 50%
  Puma Core Run Løbebukser Herre
  Puma Puma Core Run Løbebukser Herre
  400,00 DKK 200,00 DKK
 2. adidas Astro Træningsbukser Herre
  adidas adidas Astro Træningsbukser Herre
  400,00 DKK
 3. FUSION C3 Long Løbetights
  Fusion FUSION C3 Long Løbetights
  600,00 DKK
 4. FUSION C3+ Recharge Løbebukser Herre
  Fusion FUSION C3+ Recharge Løbebukser Herre
  750,00 DKK
 5. Nike Swift Løbebukser Herre
  Nike Nike Swift Løbebukser Herre
  800,00 DKK
 6. Nike Phenom Elite Air Løbebukser Herre
  Nike Nike Phenom Elite Air Løbebukser Herre
  650,00 DKK

Løbebukser til mænd

(11 produkter)

Vindtætte løbebukser til mænd

Løbebukser er til dig som ønsker et par komfortable og løse bukser til dine løbeture. Modellerne i denne kategori er derfor fremstillet i lette materialer med god vindbeskyttelse. Løbebukserne er desuden åndbare og svedtransporterende, hvilket sørger for en rigtig god komfort på løbeturen. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af løbebukser til mænd.

 

Forskellige typer løbebukser til herrer

Der findes både helt tynde et-lags løbebukser og vintermodeller med isolerende for. De tynde modeller er ideelle til forår og efterår, hvor vindbeskyttelse er vigtigt, så du ikke bliver nedkølet. På grund af det løse design, kan disse modeller også anvendes uden på et par lange, svedtransporterende underbukser om vinteren. Ved at bruge lag-på-lag princippet holdes du på den måde varm og tilpas, når kulden bider. De løse, forede modeller er designet specifikt til vinterbrug og kan på de rigtig kolde dage også suppleres med lange løbeunderbukser for ekstra varme. Du kan læse nærmere om den enkelte model under varens beskrivelse.

 

Bliv klædt godt på til løbeturen

Her på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker finder du altid lækre kvalitetsmodeller inden for kategorien løbebukser. Føl dig godt tilpas og bliv godt løbende med et par løse løbebukser i topkvalitet. Find den helt rigtige model lige her på siden og modtag din pakke indenfor kun 1-2 hverdage.