SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Huer, handsker & caps til mænd

104 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 104 produkter

Hold fokus på løbetræningen uanset vejret

Uanset om du løber om vinteren eller sommeren, er det en god idé at være godt beskyttet mod de udfordringer, som vejret kan byde på. Både kulde og sol kan nemlig være med til at flytte dit fokus væk fra løbetræningen, så du ikke præsterer på dit højeste niveau. Derfor kan du med fordel anvende løbehandsker og løbehue om vinteren, samt løbekasket om sommeren. Klæd dig rigtigt på og giv din løbetræning fuld opmærksomhed.

Funktionel løbehue til mænd

En løbehue til herrer er fremstillet i et tyndt og funktionelt materiale, som effektivt hjælper med at holde pande, ører og hoved varmt. Løbehuen skal være let og behagelig at have på, ligesom den hurtigt skal kunne lede overskydende varme og sved væk. Typisk er løbehuer fremstillet i et elastisk og komfortabelt materiale, som sikrer en tæt og velsiddende pasform. Løbehuen bør desuden være forsynet med refleksdetaljer, så du bliver mere synlig i trafikken, når mørket falder på.

Praktiske løbehandsker til mænd

Løbehandsker skal ligesom løbehuer være fremstillet i lette og funktionelle materialer. Løbehandsker fremstilles dog i forskellige tykkelser - samt med og uden vindstopper. Dét giver dig mulighed for at vælge præcis den type løbehandsker, der passer bedst til vejrforholdene under din løbetur. Ud over at holde dine hænder varme og komfortable, skal løbehandskerne sikre en god bevægelsesfrihed til fingrene, så du nemt kan holde om din drikkedunk og finde gel i baglommen. Nogle løbehandsker er endda forsynet med et særligt materiale på fingrene, der giver dig mulighed for at betjene din touchskærm på din smartphone. I håndfladen kan løbehandskerne desuden være forsynet med en smart lomme til sikker opbevaring af din nøgle.

Skyggende løbekasketter til mænd

Med en løbekasket får du tiltrængt skygge, når du løber i sommervarmen. Dét sikrer, at du bedre kan slappe af i øjnene og sørger samtidig for, at du ikke bliver solskoldet i ansigtet. En løbekasket er desuden typisk fremstillet i et let og åndbart materiale, der tillader god ventilation, så dit hoved holdes afkølet. Derudover kan de fleste løbekasketter reguleres i nakken, hvilket sikrer en fast og velsiddende pasform.

Løbehue, løbehandsker eller løbekasket - find det hele hos SPORT 24

Uanset om du søger varmende løbehuer og løbehandsker eller skyggende løbekasketter finder du altid et stort og spændende udvalg hos SPORT 24. Dét betyder, at uanset om du besøger SPORT24.DK eller en af de fysiske SPORT 24 butikker, kan du købe løbehuer, løbehandsker og løbekasketter i fantastisk kvalitet til konkurrencedygtige priser.