✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 40%
  New Balance 680 V6 Løbesko Herre
  New Balance New Balance 680 V6 Løbesko Herre
  1.000 DKK 600 DKK
 2. 46%
  adidas Duramo SL Løbesko Herre
  adidas adidas Duramo SL Løbesko Herre
  650 DKK 350 DKK
 3. 50%
  Salomon XA Elevate GTX Tail Løbesko
  SALOMON Salomon XA Elevate GTX Tail Løbesko
  1.300 DKK 650 DKK
 4. 20%
  Salomon Alphacross Blast GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon Alphacross Blast GTX Trail Løbesko Herre
  1.000 DKK 800 DKK
 5. 46%
  Salomon Supercross GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon Supercross GTX Trail Løbesko Herre
  1.200 DKK 650 DKK
 6. 40%
  New Balance 890 V8 Løbesko Herre
  New Balance New Balance 890 V8 Løbesko Herre
  1.000 DKK 600 DKK

Løbesko til mænd

(189 produkter)

Køb velsiddende herre løbesko og mærk energien bruse i blodet

Snør dine løbesko, træd ud ad døren og din træning kan begynde. Denne enkelhed er en af grundene til, at løb er en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Løb kan dyrkes på alle tider af døgnet og du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge på sporten. Måske løber du for at tabe dig, komme i bedre form, holde formen ved lige eller simpelthen for at få en velfortjent tænkepause i en til tider hektisk og stresset hverdag. Uanset hvilke grunde du måtte have, er løb en fantastisk givende og effektiv sport, som beviseligt styrker kroppen og samtidig øger din livskvalitet.

Køb nye løbesko til herrer online og kickstart dit løb

Med et par nye løbesko kan rejsen mod dine personlige løbemål begynde, mens du samtidig vil styrke dine benmuskler og hjerte, samt forbedre humør, søvn, immunforsvar og balance. Sko gør det selvfølgelig ikke alene, men de kan være den vigtige katalysator, der rykker dig både fysisk og psykisk. Dét gælder uanset, om du er nybegynder, rutineret motionsløber eller endda eliteløber. Løb kan nemlig dyrkes på alle niveauer og selv om du nok ikke kommer til at løbe med om verdensrekorden på maratondistancen, kan glæden og stoltheden ved en gennemført 5-kilometerrute være lige så stor.

Vælg den rigtige herre løbesko

Sko til løb fås i mange forskellige udgaver og her har vi samlet alle vores løbesko til mænd. Overordnet deles skoene ind i tre forskellige kategorier:

 • Neutral
 • Pronation
 • Trail

I hver kategori finder du masser af modeller med fokus på forskellige elementer som for eksempel støddæmpning, stabilitet, lav vægt og greb i underlaget. Alle modellerne er fra velkendte løbemærker, som er verdenskendte for høj kvalitet og gennemtestede designs. For at undgå skader er det vigtigt, at du finder den helt rigtige sko, der passer til dine behov og dit træningsniveau. Læs mere om den enkelte model, når du klikker dig ind på varen.

Køb nye løbesko hos SPORT 24 og få masser af kvalitet for pengene

Når du skal købe nye løbesko til herrer online, er SPORT 24 det bedste sted at starte, da udvalget altid er stort og priserne yderst konkurrencedygtige. Uanset hvilken type løbesko du søger, finder du altid et bredt sortiment af lækre modeller i forskellige prisklasser. Du finder med andre ord, hvad du søger inden for kategorierne Neutral, Pronation og Trail.

 

Hvis du ønsker ny inspiration til sjov og effektiv løbetræning, kan du besøge SPORT 24's spændende løbeunivers, hvor du kan finde alt om løbetræning - heriblandt masser af interessante blogindlæg og videoguides samt lækkert løbeudstyr, løbesko og løbetøj i topkvalitet.