☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀

Lacoste til mænd

4 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 4 af 4 produkter

LACOSTE – livet er en smuk sport


LACOSTE er en historie om en fransk tennisspiller, der ændrede sportsverden og revolutionerede modeindustrien. I dag står varemærket bag en række produkter, der kombinerer innovation med kvalitet og elegance.

Poloshirten er LACOSTEs stilikon. Med en historie, der går 10 årtier tilbage, er ikonet en revolutionerende del af både sports- og modeverden. I dag er poloshirten stadig populær i tennis-, golf- og modebilledet, og vi vil med 99% sikkerhed sige, at poloshirten i en tidssvarende udgave er kommet for at blive.

Materialevalget i de berømte poloer er af fineste kvalitet og lever op til bæredygtige standarder, som også gennemsyrer de øvrige LACOSTE kollektioner af modetøj og -sko.

Krokodillen bliver en tidløs dille

Med en historie, der strækker sig tilbage til starten af 1900-tallet, kan meget fortælles om det ikoniske LACOSTE varemærke, der bærer den grønne krokodille med den røde tunge som logo. Vi tager dig med tilbage i historien, og giver dig et wrap up på de vigtigste begivenheder, der har formet virksomheden til det, den er i dag.

1904: René Lacoste bliver født – en ny tennisstjerne ser dagens lys

1923: René Lacoste får øgenavnet Alligator efter at have båret en udskældt taske af krokodilleskind. Øgenavnet skal senere vise sig at blive et verdenskendt stilikon

1924: René Lacoste vinder French Open. Pressen forudser en one of a kind-tennisspiller

1925-1929: René Lacoste vinder 10 Gran Slams ved French Open, Wimbledon og Forrest Hills

1926: René Lacoste introducerer krokodillen ”Alligator” i offentligheden broderet på brystlommen af sin blazer. Han spiller i korte ærmer for første gang med inspiration fra polospillere i London. Og nå ja – bliver #1 tennisspiller i verden.

1928: René Lacoste opfinder tennisboldmaskinen, der senere har trænet generationer af tennisspillere

1933: Lacoste L.12.12 poloshirt lanceres. Modellen består af en ny, åndbar kvalitet, som er let, fleksibel og naturligvis bærer krokodillen på brystet.

1951: En række farvestrålende petit piqué poloshirts lanceres. Kollektionen kombinerer livsglæde med elegance.

1958: Tennisspiller Mervyn Rose præsenterer Lacoste på forsiden af Tennis de France og kobler varemærket med sportsverden. Samtidig lanceres LACOSTEs første sko; en let tennissko der forener præstation og komfort med elegance. LACOSTE til børn introduceres også her.

1961: René Lacoste tager patent på polokraven

1963: René Lacoste revolutionerer tennisverden med en ny innovativ stålketcher med overlegen aerodynamik.

1964: René Lacoste udvikler og tager patent på den første vibrationsdæmper til ketcherne.

1968: LACOSTE lancerer sin første parfume ”Eau de Sport”

1971: Hvert år designer LACOSTE nu en særlig kollektion til French Open

1977: René Lacoste bliver præsident af French Tennis Federation

1981: Den første LACOSTE butik åbner på Avenue Victor Hugo, Paris

1981-1987: En række populære LACOSTE accessories lanceres

1996: René Lacoste dør.

2002: Krokodillen får et ansigtsløft i et nyt logo

2006: René Lacoste Foundation stiftes med fokus på at støtte børn i at udvikle kerneværdier gennem sport; team spirit, respekt, motivation, udholdenhed, beslutsomhed.

2011: LACOSTE L!VE lanceres med en kollektion, der fanger René Lacostes ånd; med tiden, legesyg, sporty og elegant.

2 krokodiller i sekundet

I dag er krokodillen på hele verdens læber, sko, poloer, parfumer og meget mere. Varemærket bliver solgt i mere end 114 lande, og på verdensplan ryger der to krokodiller over disken i sekundet.

På Facebook er der i 2017 over 14.500.000 krokodillefans, og Instagram ruller derudaf med mere end 1,8 millioner følgere. LACOSTE var også det første mærke til at rykke ind på Snapchat med deres humoristiske #SPOTTHECROC-spil.

Hos SPORT 24 er vi også vilde med den grønne krokodille, der har legen, sporten og passionen bag sig. Vi glæder os over at dele vores begejstring med dig.

Lacoste dame

Lacoste herre