✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. Select Compressionsshorts 6402
  Select Select Compressionsshorts 6402
  250 DKK
 2. Endurance Protech Neopren Termoshorts
  Endurance Endurance Protech Neopren Termoshorts
  350 DKK 175 DKK
 3. Select 6400 Termoshorts
  Select Select 6400 Termoshorts
  400 DKK
 4. Select 6407 Kompressionsshorts Herre
  Select Select 6407 Kompressionsshorts Herre
  550 DKK

Varmebukser til mænd

(4 produkter)

Kom godt fra start med varmebukser til herrer

Træning kræver ofte, at musklerne er godt varme. Hvis du påbegynder en løbe- eller cykeltur, uden at have godt gang i kroppen, så risikerer du, at du får skader, eller at du ikke kan yde dit bedste. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at musklerne bliver startet ordentligt. Med varmebukser til herrer kommer du foran i feltet. De holder på musklernes varme, så du kan holde dig i gang hele turen igennem. På den måde kan du yde dit bedste uden at komme hjem med store belastninger.

Stort udvalg af varmebukser til herrer

Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af varmebukser til herrer. Bukserne er i stand til at holde dig fri fra skader. Der findes mange variationer men typisk er de: 

 • Varmebukser
 • Varmeshorts
 • Kompressionsshorts

Varmebukser til herrer holder nogle af kroppens største muskler varme - nemlig lårmusklerne. På den måde kan du presse lårene til det yderste, og du kan derfor ofte få en tydelig effekt på din ydeevne. Varmebukser og varmeshorts har den effekt, at de varmer og støtter, og de forebygger muskelskader i den zone, de beskytter. Kompressionsshorts kan ikke på den måde varme dine ben, men de sidder meget tæt, hvorfor de stabiliserer musklerne. De er ligeledes med at forebygge skade eller ikke forværre en nuværende skade.

Høj kvalitet

Vores varmebukser til herrer har høj kvalitet og stor ydeevne. Derfor får du også bukser, der holder langt ud i fremtiden. Med kvalitet følger fordele, som du måske ikke har lagt mærke til. Men det, at de er i høj kvalitet, gør, at du får: 

 • Behageligt materiale 
 • Slidstærkt sportstøj 
 • God pasform 
 • Ingen dårlige eller gnavende syninger

Varmebukser skal have høj kvalitet, så de beskytter mest muligt. Derfor forhandler SPORT 24 kun varmebukser til herrer, der lever op til vores høje standarder.

Vælg dit par

Varmebukser til herrer kan blive dit nye yndlingsudstyr. Du kan både bestille dem hjem her online eller gå ned i en SPORT 24 butik og se bukserne. Hvis du får købt et par, som du ikke er tilfredse med, så tager vi dem gerne tilbage. Du kan komme ind i en af vores butikker og finde et andet par i op til 365 dage efter, at du har købt et par varmebukser til mænd, du gerne vil have byttet. Du kan selvfølgelig også altid sende dem retur igen med posten.